.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Exclamation Мога ли да вляза във 18 СОУ със японски във 9 клас? Моля за отговор!

Мога ли да вляза във 18 СОУ със японски във 9 клас? И ако да, трябва ли ми да знам поне малко японски, как мога да вляза, какво е нужно и колко трябва да ми е успеха тази година? Моля отговорете!

Благодаря ви предварително!

Супер фен Аватара на fanton1
    един мой приятел също иска да се мести там само заради хубавите момичета ако и ти си така ...
    ама все пак трябва да имаш високи оценки ,а за японския принципно всички трябва да почнете отначало в 9ти клас на едно ниво не се притеснявай за него

Говори с директорката , тя е печена и ще ти обясни

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    един мой приятел също иска да се мести там само заради хубавите момичета ако и ти си така ...
    ама все пак трябва да имаш високи оценки ,а за японския принципно всички трябва да почнете отначало в 9ти клас на едно ниво не се притеснявай за него
    Ами от една страна отивам заради езика, защото много ми харесва както и културста йм, а от друга страна също и заради момичетата, защото сега съм в клас със 23 момчета без да броиш мен и едно момиче, така че би ми се отразило добре, ако мога така да се изразя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си