.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Не знам какво да правя... ПОМОЩ!

Здравейте,
    Първо за мене- аз съм на 14. Живея със майка си и брат си (мама и тати са разведени). Майка ми не спира да ми крещи за малки неща, например:
    - Мамо, от училище ме помолиха да върна един документс подписан от родител. Подпиши го сега, моля.
    - ТИ НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ПРОСТИРАМ ДРЕХИ?! ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ СВЕТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ТЕБ?!
    (и ми крещи минимум половин час)
    Днес се скарахме за подобно нещо. Иска да се изнасям, задето съм я карал да се ядосва всеки ден...
    Не знам какво да правя... Въобще законно ли е да изхвърли дете на 14?! Моля помощ!!!

Предварително благодаря на тези, които ще ми помогнат...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Защо не отидеш да живееш при баща си?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Отиди при баща ти най-добре

Вероятно майка ти е изнервена, особено ако има проблеми в работата или други грижи. Изкарва си го на теб. Не казвам, че е правилно, но за съжаление много родители са така. Не вярвам да те изхвърли, просто така си говори, за да те стресне, за да ти пили на главата и т.н.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Идеята да отидеш при баща си не е лоша, не да се изнасяш при него, но поне за известно време. Така и тя ще се усети, че явно не е много права.

Кресни й и ти някой път, след което просто спри да й говориш. Не мога да разбера защо възрастните трябва да си изкарват нервите върху децата!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си