.
Отговор в тема
Страница 14 от 25 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 611
    Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Na nikoi ne mu trqbvat mnogoznaikovci ot su.
    Zavurshvashtite stavat asistentki na nencho ot komicite
    Завършващите СУ стават министри, за твое сведение. И не само- включват се в най-висшите ръководни органи на държавата. Примери- много...

Повече от фен Аватара на sweet__potion

Na nikoi ne mu trqbvat mnogoznaikovci ot su.
    Zavurshvashtite stavat asistentki na nencho ot komicite
    Неграмотно написано и на латиница...илюстрира много точно интелектуалното ниво на УНСС...

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Смешен си, какъв ти е успеха, след като нямаш завършено средно? С успеха от основното ли ще се сравняваме? Оценявам те не на база успех и т.н., а на база глупостите от постовете ти....
    Да, мога да ти кажа успеха си. Но забележи колко удобно отбягна темата за своя успех. Спокойно, моят ще бъде по-висок от твоя, не се притеснявай за това. И пак питам- какъв ти е успехът?
    И от този пост разбурам, че учителят ти по БЕЛ си плаче за уволение, щом е допуснал неграмотни ученици да минат...

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Стабилни матури, интересно.
    Нея ако я слушаме, за "стабилни" могат да се окажа матури с 3,50

Няколко страници по-назад съм го написала, не отбягвам никаква тема, смешен. А ти си "разбУрай", а моят учител по БЕЛ е на светлинни години от теб и твоя За пореден път се убеждавам, че си много зле и не си струва да се спори с жалки хора като теб.

Няколко страници по-назад съм го написала, не отбягвам никаква тема, смешен. А ти си "разбУрай", а моят учител по БЕЛ е на светлинни години от теб и твоя смешен....
    "РазбУрай" е грешка, породена от това, че аз съм зает човек и пиша бързо. Но твоите грешки не са от клавиатурата, а са в главата. Неграмотна си, осъзнай се, не знаеш ЕЛЕМЕНТАРНИ граматични правила.

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    "Софийският университет е №1 по рейтинг в България, а Медицински университет София и Техническият университет в София делят второто място, показва класацията за 2013 година, представена днес от министъра на образованието проф. Анелия Клисарова и екипа експерти, създал рейтинговата система у нас."
    "

Новини
    Работа
    Обучение
    Полезно
    Конгреси
    Абонамент MD
    Специалности
    Мед. туризъм

su1
    Рейтингова система на университетите в България за 2013 – къде е истината?

януари 31, 2014
    13

Софийският университет е №1 по рейтинг в България, а Медицински университет София и Техническият университет в София делят второто място, показва класацията за 2013 година, представена днес от министъра на образованието проф. Анелия Клисарова и екипа експерти, създал рейтинговата система у нас.

Тя се разработва и развива по проект, финансиран по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, изпълняван от дирекция „Висше образование“ на Министерството на образованието и науката. Системата се разработва от консорциума ИОО-МБМД-С, който включва Институт „Отворено общество“, социологическа агенция МБМД и Сирма Солюшънс. Тази година е третата поред, в която се обявяват университетските рейтинги.

Интересното е, че през последните месеци излязоха други две класации с тотално различни резултати. Едната от тях бе базирана на рейтингово проучване в периода февруари 2013 г. – януари 2014 г. (вижте тук), при което, според провелите го, е обърнато внимание и на последните публикувани резултати от т. н. официален рейтинг на МОН, осъществен от същите дирекции и консорциуми, посочени по-горе. Интересното е, че според това проучаване Медицински университет – София е на първо място, а СУ е чак на шесто. Като причина за нетрадиционно ниската позиция за СУ, е посочена окупацията на университета. На второ място в тази класация е Пловдивския университет, на трето УНСС."

Зрелите хора черпят информация от личен опит/повече от една медия/ познати. Лапетата са с конформайшън байъс .

Цитирай Първоначално написано от Тромбоцит Виж мнението
    "Софийският университет е №1 по рейтинг в България, а Медицински университет София и Техническият университет в София делят второто място, показва класацията за 2013 година, представена днес от министъра на образованието проф. Анелия Клисарова и екипа експерти, създал рейтинговата система у нас."
    "

Новини
    Работа
    Обучение
    Полезно
    Конгреси
    Абонамент MD
    Специалности
    Мед. туризъм

su1
    Рейтингова система на университетите в България за 2013 – къде е истината?

януари 31, 2014
    13

Софийският университет е №1 по рейтинг в България, а Медицински университет София и Техническият университет в София делят второто място, показва класацията за 2013 година, представена днес от министъра на образованието проф. Анелия Клисарова и екипа експерти, създал рейтинговата система у нас.

Тя се разработва и развива по проект, финансиран по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, изпълняван от дирекция „Висше образование“ на Министерството на образованието и науката. Системата се разработва от консорциума ИОО-МБМД-С, който включва Институт „Отворено общество“, социологическа агенция МБМД и Сирма Солюшънс. Тази година е третата поред, в която се обявяват университетските рейтинги.

Интересното е, че през последните месеци излязоха други две класации с тотално различни резултати. Едната от тях бе базирана на рейтингово проучване в периода февруари 2013 г. – януари 2014 г. (вижте тук), при което, според провелите го, е обърнато внимание и на последните публикувани резултати от т. н. официален рейтинг на МОН, осъществен от същите дирекции и консорциуми, посочени по-горе. Интересното е, че според това проучаване Медицински университет – София е на първо място, а СУ е чак на шесто. Като причина за нетрадиционно ниската позиция за СУ, е посочена окупацията на университета. На второ място в тази класация е Пловдивския университет, на трето УНСС."

Зрелите хора черпят информация от личен опит/повече от една медия/ познати. Лапетата са с конформайшън байъс .
    Това само доказва тезата ми, че СУ е най-добрият български университет.

Няма смисъл да се спори с теб, защото ти си МНОГО ограничен човек, за пореден път доказваш...

Няма смисъл да се спори с теб, защото ти си МНОГО ограничен човек, за пореден път доказваш...
    То това е най-лесният начин да се отбегне по позорен начин темата за успеха ти, нали? И аз да бях в такова неудобно положение, и аз бих реагирал така.

Хахахахаааааа Пак ти казвам, виж няколко страници назад, писала съм какъв е успеха ми. Мисля че няма нужда да го оповестявам на всяка страница от темата, защото после ще излезе, че се "хваля"... Както и да е, не мисля да си губя времето повече с такива като теб.

Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Завършващите СУ стават министри, за твое сведение. И не само- включват се в най-висшите ръководни органи на държавата. Примери- много...
    ама тe и асистетките на Ненчо стават за министъри. лично манолова и БСП ги награждават орден със стара планина

Хахахахаааааа Пак ти казвам, виж няколко страници назад, писала съм какъв е успеха ми. Мисля че няма нужда да го оповестявам на всяка страница от темата, защото после ще излезе, че се "хваля"... Както и да е, не мисля да си губя времето повече с такива като теб.
    Да, можеше просто да кажеш, че наистина си е нисък, но не го направи...Българска му работа!

ама тe и асистетките на Ненчо стават за министъри. лично манолова и БСП ги награждават орден със стара планина
    Чак да си толкова прост, че да не знаеш кой връчва орден "Стара планина"...Простотия до шия!

Прав си! Те сами си го взимат асистетките кат ги назначаат. ЗЛАТНи душици! :Д

Да, можеше просто да кажеш, че наистина си е нисък, но не го направи...Българска му работа!
    Хах, ок. Спирам до тук, защото не искам да споря с явно неадекватни лица като теб

ще те гази теб не знам какво. ти си за златен скункс

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    какво като някой мисли, че СУ е най-добрият университет?
    какво като друг не е съгласен?
    всеки да си учи където иска
    не разбирам проблема
    и понеже не го разбирам, смятам да заключа темата
    последни пледоарии?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Боже... няма университет в България, в който да не можеш да си купиш изпитите.

Това не е изобщо така. Има страшно много преподаватели при които не минават тия неща. Наистина в УНСС притискат студентите най-често да си купуват учебниците на даден преподавател за да минат изпита, но открито да си купиш изпит дори там не може да разчиташ че ще завършиш. Да си купуваш тезите е различно нещо от това да си купиш изпита.

Когато завършиш с моя успех, тогава ще имаш правото да ме оценяваш какъв човек съм.
    Хахахахах

Прав си! Те сами си го взимат асистетките кат ги назначаат. ЗЛАТНи душици! :Д
    Толкова неграмотно, че направо не го разчетох...

Хах, ок. Спирам до тук, защото не искам да споря с явно неадекватни лица като теб
    Консултирай се с РИО-то в града ти, за да отстранят учителя ти по БЕЛ.

ще те гази теб не знам какво. ти си за златен скункс
    Ти завършил ли си? Ако да, значи имаш сериозен проблем...

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Това не е изобщо така. Има страшно много преподаватели при които не минават тия неща. Наистина в УНСС притискат студентите най-често да си купуват учебниците на даден преподавател за да минат изпита, но открито да си купиш изпит дори там не може да разчиташ че ще завършиш. Да си купуваш тезите е различно нещо от това да си купиш изпита.

Хахахахах
    УНСС- Утре Носете Съответната Сума

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    какво като някой мисли, че СУ е най-добрият университет?
    какво като друг не е съгласен?
    всеки да си учи където иска
    не разбирам проблема
    и понеже не го разбирам, смятам да заключа темата
    последни пледоарии?
    И защо заключвате темата? Какво ви пречим на вас, модераторите, ние с нашите спорове?
    " и понеже не го разбирам, смятам да заключа темата"- ние си го разбираме. Аз например нямам проблем с разбирането. Авторката вече получи необходимата й информация за всичко, което я интересуваше, така че не спамим. Не разбирам на кого пречим със спора си в тази тема?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си