- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МИО - струва ли си?
Да, мога да ти кажа успеха си. Но забележи колко удобно отбягна темата за своя успех. Спокойно, моят ще бъде по-висок от твоя, не се притеснявай за това. И пак питам- какъв ти е успехът?
И от този пост разбурам, че учителят ти по БЕЛ си плаче за уволение, щом е допуснал неграмотни ученици да минат...
Няколко страници по-назад съм го написала, не отбягвам никаква тема, смешен. А ти си "разбУрай", а моят учител по БЕЛ е на светлинни години от теб и твояЗа пореден път се убеждавам, че си много зле и не си струва да се спори с жалки хора като теб.
![]()
"Софийският университет е №1 по рейтинг в България, а Медицински университет София и Техническият университет в София делят второто място, показва класацията за 2013 година, представена днес от министъра на образованието проф. Анелия Клисарова и екипа експерти, създал рейтинговата система у нас."
"
Новини
Работа
Обучение
Полезно
Конгреси
Абонамент MD
Специалности
Мед. туризъм
su1
Рейтингова система на университетите в България за 2013 – къде е истината?
януари 31, 2014
13
Софийският университет е №1 по рейтинг в България, а Медицински университет София и Техническият университет в София делят второто място, показва класацията за 2013 година, представена днес от министъра на образованието проф. Анелия Клисарова и екипа експерти, създал рейтинговата система у нас.
Тя се разработва и развива по проект, финансиран по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, изпълняван от дирекция „Висше образование“ на Министерството на образованието и науката. Системата се разработва от консорциума ИОО-МБМД-С, който включва Институт „Отворено общество“, социологическа агенция МБМД и Сирма Солюшънс. Тази година е третата поред, в която се обявяват университетските рейтинги.
Интересното е, че през последните месеци излязоха други две класации с тотално различни резултати. Едната от тях бе базирана на рейтингово проучване в периода февруари 2013 г. – януари 2014 г. (вижте тук), при което, според провелите го, е обърнато внимание и на последните публикувани резултати от т. н. официален рейтинг на МОН, осъществен от същите дирекции и консорциуми, посочени по-горе. Интересното е, че според това проучаване Медицински университет – София е на първо място, а СУ е чак на шесто. Като причина за нетрадиционно ниската позиция за СУ, е посочена окупацията на университета. На второ място в тази класация е Пловдивския университет, на трето УНСС."
Зрелите хора черпят информация от личен опит/повече от една медия/ познати. Лапетата са с конформайшън байъс .
Няма смисъл да се спори с теб, защото ти си МНОГО ограничен човек, за пореден път доказваш...
ХахахахааааааПак ти казвам, виж няколко страници назад, писала съм какъв е успеха ми. Мисля че няма нужда да го оповестявам на всяка страница от темата, защото после ще излезе, че се "хваля"... Както и да е, не мисля да си губя времето повече с такива като теб.
Прав си! Те сами си го взимат асистетките кат ги назначаат. ЗЛАТНи душици! :Д
ще те гази теб не знам какво. ти си за златен скункс
какво като някой мисли, че СУ е най-добрият университет?
какво като друг не е съгласен?
всеки да си учи където иска
не разбирам проблема
и понеже не го разбирам, смятам да заключа темата
последни пледоарии?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това не е изобщо така. Има страшно много преподаватели при които не минават тия неща. Наистина в УНСС притискат студентите най-често да си купуват учебниците на даден преподавател за да минат изпита, но открито да си купиш изпит дори там не може да разчиташ че ще завършиш. Да си купуваш тезите е различно нещо от това да си купиш изпита.
Хахахахах
И защо заключвате темата? Какво ви пречим на вас, модераторите, ние с нашите спорове?
" и понеже не го разбирам, смятам да заключа темата"- ние си го разбираме. Аз например нямам проблем с разбирането. Авторката вече получи необходимата й информация за всичко, което я интересуваше, така че не спамим. Не разбирам на кого пречим със спора си в тази тема?