- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МИО - струва ли си?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...e76b2a3657a05f
Aleksander Varadinov: Подредили са се по дебелина на веждите.
да, то точно по т'ва се преценява дали си глупав или не
може пък някой да страда от дислексия или от хиперактивност
мисълта ми е, че начините на учене, както и времето са индивидуални
а и оценките не винаги са фактор
/и към двете ви
а като цяло, казаното от лейди ясно обобщава спорчето
Ацетилсалициловата киселина, позната още с търговските наименования Алиразин, запазена марка на Байер, и Ацетозал (Ацетизал) е лекарство от семейството на салицилатите, използвано често като болкоуспокояващо средство, антипиретик (при треска, грип), като противовъзпалително средство и при ревматични и други заболявания. Тя има също противосъсирващо действие и се използва дългосрочно в ниски дози за предпазване от сърдечен удар и рак.
http://photo2.ask.fm/324/853/463/194...iginal/684.jpg
Алиразин
аз никъде не съм твърдяла обратното. пантер изтъква оценките си, не аз. постовете, в които обяснява, че има 5 сертификата за езици, 6.99 от матури и учи по двадесет и четири часа и половина на ден не са мои. само ме кара да се чувствам по-умна, защото на мен никога не ми е било нужно да си давам много зор, за да се справя с каквото и да е. достатъчно ми е един прочит. миси, пантер ((( :
Моето момиче, в началото на 12-ти клас имах само отлични оценки по литература, а не знаех кои произведения ни влизат в матурата. И не преувеличавам, бях запозната отгоре-отгоре само с Ботев и Вазов, останалите неща не можех да оправя кой ги е писал. И не само аз, а целият клас. Слава Богу, смениха ни учителката и дойде една невероятна, прекрасна, интелигентна дама с високи критерии. Така че в рамките на 12-ти клас целият клас учихме литературата за 11 и 12-ти, като включвам четенето на "Тютюн" и "Под игото". Само нашият клас от целия випуск, който е 10 класа. Аз лично четях анализи като побъркана - отвори анализите на Пашова (http://www.helikon.bg/textbooks/5007..._144609.html)- написани са на изключително висок език, който просто не е по силите на повечето. В началото проверявах термини като "корелация" и "конотация" (не ми казвай, че сега, веднага, без гугъл можеш да ми кажеш какво значат), с течение на времето ми идваше много естествено да ги употребявам. Така че да, правих го наистина качествено. Материала за 12-ти клас правихме в час, но през две седмици ни изпитваше на нов автор от материала за 11-ти, за който се подготвяхме абсолютно сами вкъщи.
Декември държах изпит, който макар че е елементарен и по никакъв начин не индикира истинското ти ниво, изисква дълга подготовка, постоянно гонене на крайни срокове и много четене на статии, анализирането им, използването им като аргументи в темата за устния изпит. Естествено, в час се правиха и много четения и т.н.
По химия също се напъвахме, защото ни смениха учителя и въпреки че целият материал е преговор, наистина се учеше сериозно. По история ни смениха учителката, за предните 3 години бях изпитвана сигурно 3 пъти сумарно, тогава за първи път наистина учех, даже ми заши една четворка в началото
Та, задръж си мнението, като не знаеш подробности, благодаря.
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-29-2014 на 09:38
Корелация и конотация не бяха най-уместните примери, Ина.
Ииии пантерата отново се изказва неподготвена, проявява завидно ниво на самочувствие и се опитва да се докаже пред фейк или просто мед и капе на сърцето да обяснява колко труд е хвърлила и как САМО нейният клас е чел анализи на високо ниво видиш ли. То това не беше корелация не беше чудо. Между другото въпросната думичка я знае всеки който се е докосвал до математика и то от тая дето се учи в училище. Не знам защо не си я усвоила като и е било време, ама важното е че сега използването й ти идва отръки. Между другото да ми обясняваш тук сега за литература и анализи не ми върви. Независимо кой е писал анализите, те винаги ще си останат нещо релативно поради ред прости причини. За това и винаги ми е била смешна истерията с тия анализи и "Какво е искал да каже автора" ама хайде да не влизам в подробности. Просто ми идва много смешно как ми обясняваш за трудният материал в училище, при положение, че повечето такъв там се нуждае 90% от внимаване в час и 10% занимаване в къщи за да се усвои. Четенето на произведения е хубаво нещо, това че си чела Тютюн в и Под Игото в 12 клас е жалко и не трябваше да го казваш, защото то не зависи от това кой преподавател ти води/водил. По история също не виждам какво може да те оправдае, само ще ти кажа че в 12 клас учителката ми постави годишна оценка в началото на срока, само и само да не се обаждам повече, не че ме спря.
трябва да си проверя оценките от дипломите...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Определено трябва ами, виж колко е важно. Аз например имам 5.49 от училище и много си го обичам и уважавам резултата (: дори със диво старание нямаше да мога да го докарам същия.
PinkPan7her е царица да се опитва да казва прости неща със "сложни" думи.
Какво "неподготвена" и с голямо самочувствие? Неподготвен можеш да се изкажеш по някаква тема, аз ти говоря за личен опит.
И да, само моят клас беше, драги. Щото от 8-ми до 11-ти вкл. ни водеше ей тая - http://www.marica.bg/%D1%83%D1%87%D0...news93890.html,
дето я пишеше по една камара вестници. И дето ме среща на улицата и ме кълне, защото предполагаемо заради мен я били уволнили, а аз не съм говорила никога с директорката за нея.Всички други класове бяха при новата учителка още от 11-ти клас, цялата подготовка за матура им мина при нея, нас ни взе чак от 12-ти клас. Цял 11-ти клас слушахме за сина в Лондон, за течовете в апартамента й, за постижения на нейни ученици, Ботев го учихме... 3 месеца, мисля. По Коледа бяхме захванали Вазов
Новата - http://www.litcompass.com/public/ind...ew&authorid=63
Всеки, който ги познава и двете, може да потвърди коооооолко безкрайно ощетени бяхме, колко нищо не знаехме в 12-ти клас и как направи чудеса от храброст с нас. Невероятен човек, невероятен учител, ще остане завинаги в сърцето ми!
А корелация съвсем сериозно аз чух за първи път в университета, завършила съм езикова гимназия, по математика не сме го учили.
Заеби. Ива "не се сдържа" да не ме обвини, че преувеличавам или че лъжа, обаче като реша да обясня в прав текст защо аджеба на мен и на още 26 човека наистина ни се наложи да си спукаме задниците, излизам... всякаква. Супер, браво.
Отивам да уча по право.
Eдит: Постът на Галакси е много на място, съгласна съм напълно и целта не беше парадиране с оценки, съжалявам, ако така изглежда. Никога не съм била горда с тях и не знам си какво, за мен не са постижение![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-29-2014 на 10:16
Искаш да ми кажеш, че по математика не сте учили вероятност ? За малко да ти повярвам.По-скоро ти не си била на тоя урок.
Заеби.
Отивам да ям.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Учихме комбинаторика на ниво "ако в тая купа имам 4 червени топчета и 2 сини, каква е вероятността да изтегля синьо". Истинска теория на вероятностите с всички формули и с опциите поредността на теглене да има значение или да мога да връщам топче в купата учихме едва в университета по статистика![]()