.
Отговор в тема
Страница 5 от 25 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 611
    Повече от фен Аватара на sweet__potion
    2ри курс съм и има причина от 10 предмета успеха ми да е толкова плюс това не плащам на никой тук да ми вярва тъй че не ме интересува особено мнението на някого, когото не познавам. Какво ни е на нашата академия!? С какво другите уни-та с икономически специалности са повече, че нещо не ти схващам логиката? Правите си изводи за цялото уни, на базата на няколко представителни извадки, които познавате сигурно, както мимонте - всичките слаби ученици отивали там, ми той като такива познава...

Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Да, имам какво да кажа. Първо- много е вероятно да лъжеш, това няма как да се докаже, Второ- в училищата оценките се пишат много лесно (макар че не неавсякъде е така). А в СА никакво геройство не е успехът да ти е 5,91, предвид цялостната ситуация във висшето образование. Но пак казвам- важни са характеристиките на специалностите, не конкретните университети.
    Всъщност няма университет, който да пишат лесно 5 и 6. Въпросът е, че тройките ги дават и действително лесно се взима диплома, поне за някои, защото има студенти, които си мислят, че наистина може без да учат да си вземат изпитите и още на първата година ги късат, или напускат доброволно. От моя курс половината изгоряха на първата година.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Една добавка: никога не ми е било ясно защо зубренето се свързва с високи оценки, вие явно не знаете значението на думата

anonymous708973
    Guest
    Погледни плана на СУ и ще разбереш и себе си, и мен. В СУ НЯКОИ от предметите са на английски, други са на български и се получава баланс между двата езика. Накрая като излезеш владееш икономическите термини на английски, немски и български. А в УНСС като излезеш само си дал хиляди левове за покупко-продажбата на изпити.
    Ти твърдиш, че всеки си плаща за изпити в УНСС ли? Трагичен си.
    Плана няма какво да го гледам, аз отдавна съм си направила избора къде да уча. Ако непременно трябваше да избирам, бих избрала СУ, да. Обаче аргументите, с които го защитаваш, са смешни просто.
    Точно на мен не ми обяснявай за важността на чуждите езици, малко е нелепо.
    Напиши си матурките, пък тогава се обяснявай по форуми за университети.

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Спри да кодкудякаш, излагаш се вече..
    Не знам кой се излага...само ще кажа, че се пише "кудкудякам"...а уж били грамотни

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    2ри курс съм и има причина от 10 предмета успеха ми да е толкова плюс това не плащам на никой тук да ми вярва тъй че не ме интересува особено мнението на някого, когото не познавам. Какво ни е на нашата академия!? С какво другите уни-та с икономически специалности са повече, че нещо не ти схващам логиката? Правите си изводи за цялото уни, на базата на няколко представителни извадки, които познавате сигурно, както мимонте - всичките слаби ученици отивали там, ми той като такива познава...
    Какво й има ли? Доказателство номер 1:
    http://rsvu.mon.bg/rsvu3/#RankingPlace:YFFfWEZcUmleTkxK
    Доказателство номер 2:
    http://vbox7.com/play:280310ef
    Доказателство номер 3:
    http://tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2-%D1...l#.VF-qy8m5nrM
    Доказателство номер 4:
    http://spodeli.net/17/story-71619.html
    Доказателство номер 5:
    http://spodeli.net/17/story-69403.html
    Доказателство номер 6:
    Мнение, което не е мое: Ами прави си сметката щом от моя клас приеха всички, които никъде другъде не ги приеха и една, която си беше четворкаджийка стана там професорка.
    По мое време се влизаше все пак с изпит някакъв и имаше някакво име, но пак заради липса на практика, езикови познания и елементарни икономическичпознания никой не си намери после работа. По-добре хвани някаква професия или учи задочно, но не си губи времето и парите там.
    Доказателство номер 7:
    Още едно мнение- Не ходи там!
    Не се занимавай със забравено от бога място, в което ще учиш толкова години!

РАБОТА - БАРМАН СЕРВИТьоР
    Учене - айляк,
    Пари - евтино е, ако си от софия- цар си!
    Живот - Там ставаш пияница и до някаде курвар, просто там няма какво друго да се прави освен купони, дискотеки нон стоп. А курвите са повече даже от сливен и плевен! Горе доло ставаш изпаднал тип. Мега голяма скука е, центъра е 100м на 100 м.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти твърдиш, че всеки си плаща за изпити в УНСС ли? Трагичен си.
    Плана няма какво да го гледам, аз отдавна съм си направила избора къде да уча. Ако непременно трябваше да избирам, бих избрала СУ, да. Обаче аргументите, с които го защитаваш, са смешни просто.
    Точно на мен не ми обяснявай за важността на чуждите езици, малко е нелепо.
    Напиши си матурките, пък тогава се обяснявай по форуми за университети.
    Не ми давай съвети какво да правя. Аз матурите ще си ги направя по-добре от теб, така че не се безпокой за мен. И да, езиците са много важни. Да, средата също е много важна. Да, броят на специалностите в поднаправлението също е важен.
    Последно редактирано от mimonte2 : 11-09-2014 на 17:11

Аз не знам от кога живота на Ректора е мерило за обучението в цялата академия, но както и да е, твоята логика и без т'ва е "желязна". А относно сайта сподели.нет - ако вярваш на всякакви анонимни глупости - ОК, аз съм на мнение, че първо преди да говориш трябва сам да видиш как е, а не да се доверяваш на мненията на свои приятели. Както и да е, нямам намерение да убеждавам никой тук, всеки сам прави своя избор, както и аз съм направила своя, следователно не ме интересуват останалите какво говорят, щом съм избрала СА има защо.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Една добавка: никога не ми е било ясно защо зубренето се свързва с високи оценки, вие явно не знаете значението на думата
    Защото високата оценка не винаги е знак за знания в главата... А зубренето е просто един от методите да задоволиш бележника си. Друг е въпросът, че един човек може да бъде гении и без да ходил дори на училище.

Не знам кой се излага...само ще кажа, че се пише "кудкудякам"...а уж били грамотни
    кокошките най-добре знаят как се пише

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Защото високата оценка не винаги е знак за знания в главата...
    Аз какво те питах, ти какво отговори :Д
    Зубренето е да наизустяваш, без да разбираш материала, което не е залог непременно за висока оценка. Има много хора, които не успяват и да зубрят и имат четворки, ами те пак са зубъри. Неправилно е отъждествяването на високите оценки със зубрене, на ниските- с невероятното желание да разбереп в дълбочина материала.

П.П. Успехът от следването е от четирите години, не от първи курс.

Че е неправилно, неправилно е, аз го отричам. Но едно е да го научиш, само защото така се е изкисвало от теб, друго е да го научиш с желание. Ниския резултат действително е следствие на не полагани усилия и не учене, но не може човек да бъде определян от желанието му да учи разни предмети в средното образование. Висшето е съвсем друго, но и там понякога системата изкарва оценките на едни по-високи по погрешка, отделно цялото преписване, събиране на точки и др. За това оценките не ти помагат в живота сетне..
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-09-2014 на 17:42

Аз не знам от кога живота на Ректора е мерило за обучението в цялата академия, но както и да е, твоята логика и без т'ва е "желязна". А относно сайта сподели.нет - ако вярваш на всякакви анонимни глупости - ОК, аз съм на мнение, че първо преди да говориш трябва сам да видиш как е, а не да се доверяваш на мненията на свои приятели. Както и да е, нямам намерение да убеждавам никой тук, всеки сам прави своя избор, както и аз съм направила своя, следователно не ме интересуват останалите какво говорят, щом съм избрала СА има защо.
    Да, животът на ректора е точно мерило за академията. Защо не си го сменихте, като толкова много знаете? А и това показва цялостното управление на академията, от този ректор се разбира, че се продават дипломи направо на ръка.
    Последно редактирано от mimonte2 : 11-09-2014 на 19:18

кокошките най-добре знаят как се пише
    Кокошките са животни, те не могат да пишат, защото не знаят как. Това трябва да го знаеш от обща култура, толкова ли ти е ниска интелигентността?

Че е неправилно, неправилно е, аз го отричам. Но едно е да го научиш, само защото така се е изкисвало от теб, друго е да го научиш с желание. Ниския резултат действително е следствие на не полагани усилия и не учене, но не може човек да бъде определян от желанието му да учи разни предмети в средното образование. Висшето е съвсем друго, но и там понякога системата изкарва оценките на едни по-високи по погрешка, отделно цялото преписване, събиране на точки и др. За това оценките не ти помагат в живота сетне..
    Има един неоспорим факт- в университета е много по-лесно, отколкото в училище от гледна точка на натовареността.

Да, животът на ректора е точно мерило за академията. Защо не си го сменихте, като толкова много знаете? А и това показва цялостното управление на академията, от този ректор се разбира, че се продават дипломи направо на ръка.
    Щом така мислиш.... няма да споря-все пак по-умния винаги отстъпва

Супер фен Аватара на tireheb
    Има един неоспорим факт- в университета е много по-лесно, отколкото в училище от гледна точка на натовареността.
    стига вече митко

Щом така мислиш.... няма да споря-все пак по-умния винаги отстъпва
    Няма да кажа кой е по-умен, от самото писане (и от граматичните грешки) ще си проличи.

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    стига вече митко
    Не се казвам Митко и няма защо да спирам, щом съм прав.

Супер фен Аватара на tireheb
    не си прав

митко

не си прав

митко
    За мен (и не само!) съм прав.
    И не, не се казвам Митко.

Мега фен
    стига вече митко
    ех че си значи

развали цирка

Митко, ти ли си бил бе? :д

Значи да очакваме скоро да организираш 2хиляди студенти в свалянето на ректор? И след това и на Пеевски. Да бе, искам да организираш народа да разкара ДПС :Д
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-10-2014 на 07:54

Защо да е по-лесно? Ти на училище от 9 сутринта до 5 следобед ходил ли си?
    Ако се бориш за добри оценки, не е по-лесно. Обаче ти не разбра идеята. Че в училище може да не учиш, защото няма да ти е било интересно, но все пак е средно и трябва да го изкараш, а в университета, ако не учиш за самата ти професия, то си е чисто губене на времето. В унито вече си по-зрял, не си дете, осъзнал си някои неща... Да оценяваш хората по успехът им в гимназията е най-голямата грешка .

Митко, ти ли си бил бе? :д

Значи да очакваме скоро да организираш 2хиляди студенти в свалянето на ректор? И след това и на Пеевски. Да бе, искам да организираш народа да разкара ДПС :Д
    Не знам за какъв Митко говорите. Иначе- не мисля, че бих могъл сам да разкарам ДПС от властта, тя е там от 97-ма година, така че ще бъде малко трудничко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си