Високи идеали ,ниско самочувствие,чувство на изолация и още много.
Нуждая се от помощ и така .
Аз съм на 15 години, момче и имам ниско самочувствие като цяло съм красив не съм нито дебел , нито нисък , нито прекалено висок имам стройна фигура и се грижа добре за хигиената си хигиените ми навици , лицето ми е добре поддържано нямам много черни точки и тем подобни пъпчици по лицето . Абсолютно нормален тийнейджър съм с добър успех в училище и извън класни дейности . Проблема ми е ,че ценя много мнението на другите и се стремя да съм в добро отношения с всички и когато някои злонамерено иска да ме засегне успява и смачква още повече самочувствието което така или иначе го нямам .
Факт е и друго тъй като след 7 клас се преместих в друго училище и не можах да се пригодя към никоя група в класа просто нямам сходни интереси с другите може би една от лошите ми черти е че мразя да клюкарствам не съм егоист нито пък мога да бъда високомерен . От 8 клас не мога да си намеря постоянни приятели и от там идва и чувството ми за изолация .
Другият проблем е ,че когато говоря с момиче се спичам (но това се случи след една неуспешна връзка след 7 клас , момичето не беше виновно просто иска да си останем просто приятели т.де friendzoned и от там вече тотално рухнах).
Самочувствието и изолацията ме карат да мисля за излишни неща всеки ден ,които тормозят мозъка ми като цяло след което имам непостоянен сън , упоритостта ми спада ,а вече съм и непостоянен тъй като преди поддържах тялото си физически много стегнато в момента усещам как сам се самоунищожавам губя апетит и като цяло се усещам като празна душа.
Мисля ,че това е достатъчно .
Моля тези ,които нямат какво полезно да напишат в темата просто да не пишат нямам нужда да ми смазват самочувствието и непознати .