.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Стани нещо, което се работи нощем и не е нужно да си красив и да имаш обноски.
    Вече найстина прекаляваш.бахти държанието,бахти хейтарското мнение -.- ти си пълен с негативност и с отрицателна енергия.и мамка му виш шибаното заглавие на сайта..създаден е за проблеми.а не да избиваш комплексите и злобарщината си тук..Просто млъкни и спри да коментираш в форумите след като всяка твоя дума е написана със злоба и негативизъм.щот ми писна да ти чета простотиите в всяка тема,и едва ли само на мен :@

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Dalinda.M Виж мнението
    Вече найстина прекаляваш.бахти държанието,бахти хейтарското мнение -.- ти си пълен с негативност и с отрицателна енергия.и мамка му виш шибаното заглавие на сайта..създаден е за проблеми.а не да избиваш комплексите и злобарщината си тук..Просто млъкни и спри да коментираш в форумите след като всяка твоя дума е написана със злоба и негативизъм.щот ми писна да ти чета простотиите в всяка тема,и едва ли само на мен :@
    Той винаги е забавен.
    И това също е един вид решение. Не можеш да кажеш, че само ти е оспамил темата.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Dalinda.M Виж мнението
    Пожелавам ти да живееш със сто котки и съседските деца да те мислят за вещица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си