.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Търся си по-мазен балсам за устни

Някой да е ползвал балсамите за устни на Хималая?
    Издирвам си някой по-мазничък, тип Lip Butter на Нивея, но да е на стик, а не в кутийка.

Аз за есенния и зимния период ползвам балсама на Neutrogena и съм страшно доволна. Мазен е, но не прекалено и с него много по - малко ми се напукват устните.

Nivea Hydro Care е много добър балсам за зимата. Както и Protect+, който ползвам в момента.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Dagichka
    аз малко ще се възползвам от темичката, че да не отварям нова :д
    не знам защо, но абсолютно винаги досега, когато съм се опитвала да си слагам гланц/червило (дори на бала ми при професионалната гримьорка) след има няма 10 минути устните ми стават като на люспички, побеляват и стои адски гадно, накрая не издържам и си махам там с каквото съм се намацотила, измивам се и всичко си е ток :д имам големи и "сочни" устни, ама не мисля, че това има значение, дзз :д

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    не знам защо, но абсолютно винаги досега, когато съм се опитвала да си слагам гланц/червило (дори на бала ми при професионалната гримьорка) след има няма 10 минути устните ми стават като на люспички, побеляват и стои адски гадно, накрая не издържам и си махам там с каквото съм се намацотила, измивам се и всичко си е ток :д имам големи и "сочни" устни, ама не мисля, че това има значение, дзз :д
    Добре де и като си слагаш хидратиращ балсам ли става така? На мен ми се получават такива люспички само когато не съм нанесла хидратиращ балсам преди да си сложа нещо с цвят(червило, гланц) и наистина е много неприятно.

Аз ползвам тези на Хималая и съм доволна, но нанасям солидно количество върху устните. За мен най- важното в един балсам е да не съдържа петролни деривати, защото това супер много ми изсушава устните. Затова и не съм доволна от Нивеа и Леокрема.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Доволна съм от Нивеа и Лавера.

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Аз съм повече от доволна от едни 'мултифункционални' балсами на Ейвън. Около 5 лева са и стигат за супер дълго време. Не са стик ами в кутийка. Омазняват добре, но не и прекалено, а да не говоря колко уникално миришат. Понякой път си слагам само заради миризмата хах. Имам ванилия и пчелен мед, но мисля, че има и още два варианта. И до колкото знам можеш да го ползваш примерно за ноктите,кожичките.... ама аз за устните си го ползвам.

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    На мен ми звучи като невероятно дехидратиране. А ако наистина имаш големи и сочни устни ще е жалко да оставиш положението така. Според мен е ужасноооо секси момиче с такива устни и да са подчертани с правилния гланц, а за червило направо да не говорим. Мойте преди време ставаха така без нищо, а ако сложа пълен ужас ама мазах устните си със зехтин и от време на време с вазелин и се пооправиха. Може да пробваш. Особено със зехтина.

Ползвала съм на Хималая,но не са мазни,иначе на Balea са поа-мазни и на Agatha Ruiz De La Prada(но май не се продават в БГ и са в кутийка :д)

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    https://www.google.bg/search?q=%D1%8...ml%3B771%3B486 ако са ми напукани устните само този ги оправя, иначе си ползвам разни от сорта на нежна грижа на орифлейм и балсам на Хималая с мирис на дъвка, но не ми хидратират добре, а и са дооста мазни пробвай не са скъпи около 1,10лв го купувам

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IviG Виж мнението
    Аз за есенния и зимния период ползвам балсама на Neutrogena и съм страшно доволна. Мазен е, но не прекалено и с него много по - малко ми се напукват устните.
    Кой балсам?
    Аз имам някакъв с берита и това е всичко друго освен мазно, изобщо не е подходящ.

Супер фен Аватара на psych0
    http://4.bp.blogspot.com/-VD6SyfCFII...p+balm+(1).JPG

този е доста мазен.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    След доста чуденки и умуване си взех този
    http://www.sparkleimage.com.mt/shop/...8970007694.jpg
    Колебаех се между него и Зима на Лавена.
    Мазничък е, за сега съм доволна от покупката си, но ще го видим колко струва, като хване големият студ
    Пък и не е скъп - 2,70 ако след време нещо не ми хареса, поне няма да ме е яд.
    Последно редактирано от DragonLady : 11-11-2014 на 15:49

Повече от фен
    Това са балсамите от които съм доволна,но всичко зависи от това колко пари можеш да отделиш
    EOS Honeysuckle Honeydew
    Labello Soft Rosé
    Altermed SOS
    Neutrogena NordicBerry

Аз съм доволна от Хималая. В момента имам този с черешите и е доста добър. Иначе съм ползвала и този с какаото, но той не е много подходящ за студеното време, защото някак се втвърдява на устните. Леокрема са хубави, също съм доволна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз съм доволна от Гарниер. Ползвала съм розовия с блясък и жълтия, който специално за зимата ми е любим

Най - доброто ever - Neutrogina, Eucerin!!!!! След нанасяне устните са омекнали и по - обемни, плътни, нежни, няма цвят, не е мазно, не лъска. Добро е! Ползвала съм какво ли не, няма други като тези! Около 5 лв. е цената, но си струва! Търси го в аптеките с медицинска козметика - Subra например. Nivea, Garnier и другите масовки от drug stor-а - честно, евтинджоси, които не правят нищо за устните, е може би на Nivea само онези в кръглите метални кутийки, които се поставят с пръст, само те овлажняват горе - долу добре, но пак не са като гореописаните!

Град
    София
    И аз преди ползвах балсама на Хималая, този с какао, но не успя да се справи със сухите ми устни. Сега използвам един друг балсам (на Flexitol е) като вазелинче, много хидратира, изобщо не ми се напукват устните вече.

Хармония за 1,20 сега ще кажете, че като е евтин не става, но далеч не е така. Това е най-добрия балсам, който съществува. Само той ми оправя устните, когато са напукани и е доста мазничък, което ми харесва определено го препоръчвам.
    Последно редактирано от Anity111 : 10-30-2016 на 11:35

Аз не използвам вече балсами с минерално масло и петрол и разликата е огромна. Най-много харесвам тези на Крейзи Румърс, но като по-бюджетен вариант тези на Алврде са много по-добри от тези на Балеа, а Нивея никога повече не бих си доближила до лицето.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Използвам само на Eucerin и Balea, Нивея спрях да ги ползвам, изсушават ми устните допълнително.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Знам че темата е стара но да си кажа аз използвам този http://vivasanbg.com/серии-вивасан/а...м-устни и съм доста доволна много е мазен и хубаво мерише

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си