- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Търся си по-мазен балсам за устни
Някой да е ползвал балсамите за устни на Хималая?
Издирвам си някой по-мазничък, тип Lip Butter на Нивея, но да е на стик, а не в кутийка.
Аз за есенния и зимния период ползвам балсама на Neutrogena и съм страшно доволна. Мазен е, но не прекалено и с него много по - малко ми се напукват устните.
Nivea Hydro Care е много добър балсам за зимата. Както и Protect+, който ползвам в момента.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз малко ще се възползвам от темичката, че да не отварям нова :д
не знам защо, но абсолютно винаги досега, когато съм се опитвала да си слагам гланц/червило (дори на бала ми при професионалната гримьорка) след има няма 10 минути устните ми стават като на люспички, побеляват и стои адски гадно, накрая не издържам и си махам там с каквото съм се намацотила, измивам се и всичко си е ток :д имам големи и "сочни" устни, ама не мисля, че това има значение, дзз :д
Добре де и като си слагаш хидратиращ балсам ли става така? На мен ми се получават такива люспички само когато не съм нанесла хидратиращ балсам преди да си сложа нещо с цвят(червило, гланц) и наистина е много неприятно.
Аз ползвам тези на Хималая и съм доволна, но нанасям солидно количество върху устните. За мен най- важното в един балсам е да не съдържа петролни деривати, защото това супер много ми изсушава устните. Затова и не съм доволна от Нивеа и Леокрема.
Аз съм повече от доволна от едни 'мултифункционални' балсами на Ейвън. Около 5 лева са и стигат за супер дълго време. Не са стик ами в кутийка. Омазняват добре, но не и прекалено, а да не говоря колко уникално миришат. Понякой път си слагам само заради миризмата хах. Имам ванилия и пчелен мед, но мисля, че има и още два варианта. И до колкото знам можеш да го ползваш примерно за ноктите,кожичките.... ама аз за устните си го ползвам.
На мен ми звучи като невероятно дехидратиране. А ако наистина имаш големи и сочни устни ще е жалко да оставиш положението така. Според мен е ужасноооо секси момиче с такива устни и да са подчертани с правилния гланц, а за червило направо да не говорим. Мойте преди време ставаха така без нищо, а ако сложа пълен ужас ама мазах устните си със зехтин и от време на време с вазелин и се пооправиха. Може да пробваш. Особено със зехтина.
Ползвала съм на Хималая,но не са мазни,иначе на Balea са поа-мазни и на Agatha Ruiz De La Prada(но май не се продават в БГ и са в кутийка :д)
https://www.google.bg/search?q=%D1%8...ml%3B771%3B486 ако са ми напукани устните само този ги оправя, иначе си ползвам разни от сорта на нежна грижа на орифлейм и балсам на Хималая с мирис на дъвка, но не ми хидратират добре, а и са дооста мазни пробвай не са скъпи около 1,10лв го купувам![]()
http://4.bp.blogspot.com/-VD6SyfCFII...p+balm+(1).JPG
този е доста мазен.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
След доста чуденки и умуване си взех този
http://www.sparkleimage.com.mt/shop/...8970007694.jpg
Колебаех се между него и Зима на Лавена.
Мазничък е, за сега съм доволна от покупката си, но ще го видим колко струва, като хване големият студ![]()
Пък и не е скъп - 2,70 ако след време нещо не ми хареса, поне няма да ме е яд.
Последно редактирано от DragonLady : 11-11-2014 на 15:49
Това са балсамите от които съм доволна,но всичко зависи от това колко пари можеш да отделиш
EOS Honeysuckle Honeydew
Labello Soft Rosé
Altermed SOS
Neutrogena NordicBerry
Аз съм доволна от Хималая. В момента имам този с черешите и е доста добър. Иначе съм ползвала и този с какаото, но той не е много подходящ за студеното време, защото някак се втвърдява на устните. Леокрема са хубави, също съм доволна.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Най - доброто ever - Neutrogina, Eucerin!!!!! След нанасяне устните са омекнали и по - обемни, плътни, нежни, няма цвят, не е мазно, не лъска. Добро е! Ползвала съм какво ли не, няма други като тези! Около 5 лв. е цената, но си струва! Търси го в аптеките с медицинска козметика - Subra например. Nivea, Garnier и другите масовки от drug stor-а - честно, евтинджоси, които не правят нищо за устните, е може би на Nivea само онези в кръглите метални кутийки, които се поставят с пръст, само те овлажняват горе - долу добре, но пак не са като гореописаните!
И аз преди ползвах балсама на Хималая, този с какао, но не успя да се справи със сухите ми устни. Сега използвам един друг балсам (на Flexitol е) като вазелинче, много хидратира, изобщо не ми се напукват устните вече.
Хармония за 1,20сега ще кажете, че като е евтин не става, но далеч не е така. Това е най-добрия балсам, който съществува. Само той ми оправя устните, когато са напукани и е доста мазничък, което ми харесва определено го препоръчвам.
Последно редактирано от Anity111 : 10-30-2016 на 11:35
Аз не използвам вече балсами с минерално масло и петрол и разликата е огромна. Най-много харесвам тези на Крейзи Румърс, но като по-бюджетен вариант тези на Алврде са много по-добри от тези на Балеа, а Нивея никога повече не бих си доближила до лицето.
Използвам само на Eucerin и Balea, Нивея спрях да ги ползвам, изсушават ми устните допълнително.
Знам че темата е стара но да си кажа аз използвам този http://vivasanbg.com/серии-вивасан/а...м-устни и съм доста доволна много е мазен и хубаво мерише