.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

az12
    Guest

Помощ с момчета

Здравейте,
    От тази година съм в нов клас и ново училище.
    Като цяло върви добре, но има няколко (4) момчета, с които много искам да се сприятеля, но аз съм момиче, а те са се сформирали като групичка няколко дни преди училище.
    Бихте ли ми дали съвети как да стана (добра) приятелка с тях.
    Моля без хейт, защото ми е приятно да съм около тях и много държа да успея.
    Благодаря и искам да уточня, че искам да сме приятели, а не харесвам никой от тях.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Трябва да минеш тест за одобрение, който включва:
    -да можеш да издържиш 115 минути гледане на футболен мач
    -да си на ясно с последните модели автомобили, деференциали, спорни филтри, гуми 19ки, Е30-ки и тн.
    -да можеш да изпиеш една двулитровка на не повече от 2 глътки
    -да се научиш да приемаш псувни като "Къде си бе, да те е*а" за Здравей, как си?
    -да приемаш за нормално да говориш за цици и дупета и да наричаш лица от женски пол "оная шаврантия" "тая пача" или "скии ква пичка"
    -да приемаш повръщането като дар божии за добре свършената работа с чашката или масура

След като изпълниш тези критерии можеш да станеш пълноправен член на една мъжка компания ..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Трябва да минеш тест за одобрение, който включва:
    -да можеш да издържиш 115 минути гледане на футболен мач
    -да си на ясно с последните модели автомобили, деференциали, спорни филтри, гуми 19ки, Е30-ки и тн.
    -да можеш да изпиеш една двулитровка на не повече от 2 глътки
    -да се научиш да приемаш псувни като "Къде си бе, да те е*а" за Здравей, как си?
    -да приемаш за нормално да говориш за цици и дупета и да наричаш лица от женски пол "оная шаврантия" "тая пача" или "скии ква пичка"
    -да приемаш повръщането като дар божии за добре свършената работа с чашката или масура

След като изпълниш тези критерии можеш да станеш пълноправен член на една мъжка компания ..
    аз лично мога да стана пълноправен член

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си