- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Татуировки?
Не, следващата ще е там хахаха.. Отгоре на бедрото от лявата страна ми е
Аз имам черна татуировка и ми я правиха с пет игли въпреки, че е сравнително малка![]()
ее ами гледах го преди много време по how its made за иглите, моя грешка значи :с
Червеният цвят, тъй като е като кръвта не боли, защото организмът го разпознава. Синият, ако си с аристократска кръв аналогично, не боли. Другите цветове болят заради цвета, не заради иглите. Черният цвят е много масово употребяван, и може би се е пренесъл по генетичен път този толеранс към болката от черното. Ако имаш още въпроси, dont hesitate to ask
Здрасти аз имам татуировка на прасеца, от 2-3 седмици я мажа с вазелин и не иска да се обели.това проблем ли е ? имам още 2 татуса на двете руце по 1 и двата се обелиха но този не ще.да се притеснявам ли ?
На различни места по тялото се бели за различно време. На ръцете ти е по - тънка кожата, нормално е да е станал фокуса по - бързо, отколкото на крака. Няма случай досега на необелена татуировка, вярвай миПък ако толкова се притесняваш, купи си тубичка вита-мерфен и се мажи с него, вместо с вазелина, само че е по - скъп.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Аз моята я мазах с Вита-мерфен и се обели за около седмица (y)