Здравейте, тази година съм 7-ми клас и както знаете тази година кандидатствам...И съм си избрала Първа Английска и малко се притеснвам, защото първо съм чужденка и не знам много каква е процедурата за приемането...И да проверих страницата им, но са ми казвали че има някакъв изпит на 2-рите езици (и това също е част от приемането) и се питах дали наистана е така и другият проблем е, че малко се притеснявам за самото приемане смисъл за бала и направо към въпроса колко трябва да имам минимум( бал), за да ме приемат ? И ако има някой който учи там ще съм благодарна ако ми каже какво е там, какви са хората, дали самото образование е добро и общите неща Благодаря предварително !
Това, че си чужденка какво общо има с приемането? До колкото виждам говориш добре български. Друг проблем няма.
Първа английска е една от елитните гимназии в София, тъй че добре си се ориентирала. Стига да ти се отдават езиците разбира си.
Еми от твоя гледна точка няма проблем да си чужденка, но при мен има защото съм имала неприятни случки в училище и извън него...но това е друг въпрос И няма да лъжа английският ми не е толкова добър затова избрах АЕГ, но бих искала да знам повечко за самото приемане и за бала, естествено. Все пак благодаря