.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Повече от фен Аватара на FemaleEyes

Cool Може ли едно момиче да определи че дадено момиче е красиво?

Аз съм момче и не мога да определя какви момчета са красиви. Питал съм един приятел този въпрос и той казва че при момчетата външния вид няма значение. Какво мислите вие? Нямам никакви комплекси това е просто въпрос. Единствения мъж които ми се е виждал някак си красив е ето този ->

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb2...sco_randez.jpg

Но като питам някой друг ми казват че не е нищо особено... и не мога да разбера какви момчета наричате "готини" ?

Мега фен Аватара на ameli
    Стига да не си гей, не ти трябва да определяш кои момчета са красиви.

Момичета разбират "готинити момчета" различно.Едни харесват нацепени,други известни,трети харесват спокойни и уравновесени момчета,на които не им липсва чувство за хумор.И последния тип са т.н. "лоши момчета"...
    Перфектното момче/момиче така или иначе се появява в живота ни...
    Попринцип мога да изредя много привлекателни момчета,но като момиче мога да кажа,че и дори да не е най-невероятния красавец на света,когато опознаеш едно момче,то става красиво с действията си, с мисълта си,с жестовете си и всичко за каквото се сетиш.....
    Просто вярвай в себе си,имай самочувствието и бъди напълно нормален,такъв,какъвто според теб трябва да бъде едно момче..

Цитирай Първоначално написано от Julli_siatkowka Виж мнението
    Момичета разбират "готинити момчета" различно.Едни харесват нацепени,други известни,трети харесват спокойни и уравновесени момчета,на които не им липсва чувство за хумор.И последния тип са т.н. "лоши момчета"...
    Перфектното момче/момиче така или иначе се появява в живота ни...
    Попринцип мога да изредя много привлекателни момчета,но като момиче мога да кажа,че и дори да не е най-невероятния красавец на света,когато опознаеш едно момче,то става красиво с действията си, с мисълта си,с жестовете си и всичко за каквото се сетиш.....
    Просто вярвай в себе си,имай самочувствието и бъди напълно нормален,такъв,какъвто според теб трябва да бъде едно момче..
    Да но не всеки мисли като теб, а и аз имам личен опит и сам си правя някои изводи... все пак мерси

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Нямам никакви комплекси това е просто въпрос.
    Ти ли ще ме учиш след като съм имал толкова лични опити? Много пъти са ме отрязвали и само заради външния ми вид. Аз винаги съм бил пич и те ми се кефят но като им покажа моя снимка и те започват нещо от сорта "заета съм" или пък изобщо не ми отговаря. Имах един случай които направо ме разби. Нали аз винаги си пиша като забавен човек, винаги съм забавлявал хората, и написах на едно момиче че има много хубави снимки и тя ми поиска скайп початихме си накрая тя ми искаше моя снимка. Аз и казах че давам само на специални хора, и като и пратих моя снимка тя вика "ti si lud". За това вече не се занимавам с противоположния пол, не казвам че съм станал гей ами че се отдадох на самотата. Имам само 2 приятели. Изобщо не ми говори че външния вид е последното нещо което ги интересува. Ако искаш да ти дам и моя снимка?
    Справил си се с комплексите си или ги подтискаш? Дано да е първото..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Справил си се с комплексите си или ги подтискаш? Дано да е първото..
    Понеже вече не ми пука от това какво мислят хората мисля че вече нямам комплекси. Знай че щом си на дъното ти не можеш да паднеш по-ниско, докато хората са по високо от теб те винаги рискуват да паднат по-ниско. Аз просто си живея живота разхождам се сам по тъмните улици и като стане някои инцидент аз изпитвам удоволствие че човекът които е пострадал при инцидента е паднал по-ниско. Нали знаеш, щом съм вече грозен аз не мога да бъда отново грозен. Но щом красивия човек стане грозен, той никога вече не може да бъде красив. Точно тези неща ме накараха да си избия комплексите и вече гледам на хората като деца без значение дали са по-малки или по-големи от мен. Това че на години е по-голям от мен не го прави по-голям от мен психически. Вече не намирам проблемите ми като минуси но точно обратното. Моята психика не ме прави бог или нещо такова... просто вече не се притеснявам от това какво мислят хората. И въпреки всичко аз все още имам проблеми.

Мега фен
    ми не е трудно бе пич - отваряш някой комикс и гледаш протагонистите как изглеждат. Хората, които ги рисуват, съвсем преднамерено подбират физически характеристики, които се харесват на масата. Факт, че са преекспонирани, но тъкмо ще е по-лесно да сгрееш за какво иде реч.
    Дръпни си супермен или батман там игралните филми и ги виж - изразени скули, широк гръб и рамене, висок ръст. На ти шаблон за красив мъж. Другият вариант са сладникави момчета тип дехаан/дикаприо етц.

С жените става малко по-сложно, тъй като и лицето играе роля, но с приличен бюст, тясна талия и изразено дупе са на 80% там. Стига да нямат потресаващо високо чело или широка челюст (мъжки черти) - никакви грижи. Някои са късметлийки и имат и малко от малко изразени скули - отново мъжка чета(при германките толкова често съм го виждал, че само по сините очи и скулите мога да позная откъде са), но по някаква причина изглежда привлекателно ;
    пример ; http://upload.wikimedia.org/wikipedi...cia_Helfer.jpg
    даскалката ми немски изглеждаше така, само дето беше с черна коса...уф като се сетя и ми става носталгично

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ми не е трудно бе пич - отваряш някой комикс и гледаш протагонистите как изглеждат. Хората, които ги рисуват, съвсем преднамерено подбират физически характеристики, които се харесват на масата. Факт, че са преекспонирани, но тъкмо ще е по
    Говориш на младеж, който няма завършен 8ми клас, заради комплексите си, с такива сложни думи, няма как да те разбере какво му казваш

FemaleEyes, пак да те питам, нали повече нямаше да пишеш тук, защо отново имаш пусната твоя тема?

Мега фен Аватара на galaxy29
    ако имах такава учителка, нямаше да пропускам училище, даже щях да повтарям ;/

Понеже вече не ми пука от това какво мислят хората мисля че вече нямам комплекси. Знай че щом си на дъното ти не можеш да паднеш по-ниско, докато хората са по високо от теб те винаги рискуват да паднат по-ниско. Аз просто си живея живота разхождам се сам по тъмните улици и като стане някои инцидент аз изпитвам удоволствие че човекът които е пострадал при инцидента е паднал по-ниско. Нали знаеш, щом съм вече грозен аз не мога да бъда отново грозен. Но щом красивия човек стане грозен, той никога вече не може да бъде красив. Точно тези неща ме накараха да си избия комплексите и вече гледам на хората като деца без значение дали са по-малки или по-големи от мен. Това че на години е по-голям от мен не го прави по-голям от мен психически. Вече не намирам проблемите ми като минуси но точно обратното. Моята психика не ме прави бог или нещо такова... просто вече не се притеснявам от това какво мислят хората. И въпреки всичко аз все още имам проблеми.
    Значи е второто .. за съжаление.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Стига да не си гей, не ти трябва да определяш кои момчета са красиви.
    +++

и нещо друго всяко момиче харесва различно момчетата така общо няма как да ти кажеме кои за нас за "готини момчета"

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Разни хора - разни идеали.

Значи е второто .. за съжаление.
    Няма език на които да ти го кажа така че да ме разбереш.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Говориш на младеж, който няма завършен 8ми клас, заради комплексите си, с такива сложни думи, няма как да те разбере какво му казваш

FemaleEyes, пак да те питам, нали повече нямаше да пишеш тук, защо отново имаш пусната твоя тема?
    1. Работя по въпроса с 8-ми клас.
    2. Забрави какво съм казал, аз съм нов човек.

Няма език на които да ти го кажа така че да ме разбереш.
    Аз много добре разбрах идеологията, която си си изградил като защитен механизъм срещу хората. Но това съвсем не е справяне с проблема. Познавах момиче, което е точно като тебе. По същия начин е изолирана от обществото и е намразила всеки, който е постигнал нещо повече от нея. Макар, че дори не си е мръднала пръста за да направи нещо по въпроса. Дори съм имал нещастието да съм и бил гадже с нея за някакво време преди години. За това много добре ми е познато този тип мислене.

Докато се радваш на нещастието на другите ти не ставаш по-щастлив, а се заблуждаваш, че е така. Истинско щастие можеш да изпиташ само тогава, когато видиш, че някой друг е щастлив от това, което правиш за него. Това е идеята на общуването като цяло - доставяне на взаимното удоволствие - морално, материално, плътско и тн. На това се градят човешките взаимотношения. Всякакви останали недобродетели като завист, мразене, ревност, безразличие.. са признак на деградация.

Аз много добре разбрах идеологията, която си си изградил като защитен механизъм срещу хората. Но това съвсем не е справяне с проблема. Познавах момиче, което е точно като тебе. По същия начин е изолирана от обществото и е намразила всеки, който е постигнал нещо повече от нея. Макар, че дори не си е мръднала пръста за да направи нещо по въпроса. Дори съм имал нещастието да съм и бил гадже с нея за някакво време преди години. За това много добре ми е познато този тип мислене.

Докато се радваш на нещастието на другите ти не ставаш по-щастлив, а се заблуждаваш, че е така. Истинско щастие можеш да изпиташ само тогава, когато видиш, че някой друг е щастлив от това, което правиш за него. Това е идеята на общуването като цяло - доставяне на взаимното удоволствие - морално, материално, плътско и тн. На това се градят човешките взаимотношения. Всякакви останали недобродетели като завист, мразене, ревност, безразличие.. са признак на деградация.
    Пич не ме интересува... аз си имам нужните приятели(виртуални) апък реални не ми трябват. Имам някой познати хора които не бих ги нарекъл приятели но пък се държат добре с мен. Може би наистина живея в лъжа но щом ми е хубаво не ме интересува... то вече ми писна да се опитвам да се доказвам на хората като ги впечатля за да им докажа че съм пич с цел да ми станат приятели. Но реших проблема като осъзнах че те са много по малки от мен. Аз нямам проблем сериозно ти го казвам... сега осъзнавам каква грешка съм направил като не съм завършил 8-ми клас заради комплекси... че защо да се комплексирам от тях като те са само едни "хора" ?! Казвам хора като обида защото човека е слабо създание... лесно за манипулиране. Първо се отрекох че съм българин, после се отрекох че съм човек и с времето започнах да осъзнавам какви нищожества са другите... аз мога да имам всичко което поискам но вече не го искам. Толкова време се мъчих за да си намеря приятели и вече когато ги намерих аз се почувствах някак си по-голям... изведнъж осъзнах че те са много по-малки от мен. Въпреки всичките ми комплекси и така нататък те ме приеха като свой приятел но аз просто ги зарязах. Сега виждаш ли че нямам проблем? Вие ходите забавлявате се на дискотеки тва онова но като се върнете от дискотеката какво сте спечелили? Какво сте променили? Това е чиста загуба на време... единствено за любовта заслужава да си загубиш времето и за нищо друго! Защото времето е ценно. Просто приех проблемите си като предимства а не като минуси. Някой ми се прави на отворен? Няма проблеми аз винаги нося нож в мен. Колкото и време да тренира фитнес той винаги ще ми е на един нож. Апък ако някой ми се подиграва аз просто ще го прокълна.

И въпреки всичко аз все още имам проблеми.
    Доста сериозни при това...

Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    Доста сериозни при това...
    Проблемите ми са характера и външния вид, и да сериозни са. Но пък нямам никакви комплекси. Аз просто съм приел че никога няма да имам това което искам и за това спрях да се комплексирам за тези 2-те неща. Сега имам само 1 желание. Искам майка ми да си отиде в Гърция а аз да остана сам и да се затворя във виртуалния си свят където мога да имам всичко което искам.

Repsolll
    Guest
    На мен , честно казано , не ми пука особено как изглеждат приятелите ми , може да приличат на хора , системно удряни по лицето с чук ,но ако са печени и имаме общи теми , това го игнорирам !

Супер фен Аватара на fanton1
    Проблемите ми са характера и външния вид, и да сериозни са. Но пък нямам никакви комплекси. Аз просто съм приел че никога няма да имам това което искам и за това спрях да се комплексирам за тези 2-те неща. Сега имам само 1 желание. Искам майка ми да си отиде в Гърция а аз да остана сам и да се затворя във виртуалния си свят където мога да имам всичко което искам.
    Не си ли се замислял какво ще е ако имаш истински приятели ,хора на който можеш да разчиташ безрезервно ?
    Ами какво ще стане когато разбереш ,че и да си във виртуалния свят не можеш да получиш това което искаш и ,че пак ще си един обикновен човек с много проблеми не само психически ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За всеки красотата е различно. Тя не е въпрос на критерии, тя е до вкус.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на supersonic0
    Братле, ти си психопат.

Супер фен Аватара на mayaaa
    И въпреки всичко аз все още имам проблеми.
    Сега виждаш ли че нямам проблем?
    Ахам...

Всеки човек вижда останалите по различен начин. Ако ти харесваш някой ..мъж или жена, може би аз няма да го харесам, както и обратното. Надали има някакъв критерии за това, кой колко е хубав.

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Не си ли се замислял какво ще е ако имаш истински приятели ,хора на който можеш да разчиташ безрезервно ?
    Ами какво ще стане когато разбереш ,че и да си във виртуалния свят не можеш да получиш това което искаш и ,че пак ще си един обикновен човек с много проблеми не само психически ?
    Знам какво е да имаш истински приятели, истинския ми приятел с които никога не се бях карал почина. Всичките ми добри приятели ме изоставиха. Когато имаш добри и верни приятели ти поемаш риска да те предадат... докато аз по своя воля съм решил да не поемам никакви рискове. Аз живея не само във виртуалния свят но и в сънищата си, днес примерно сънувах че се запознавам с едно момиче(русо). "Ами какво ще стане когато разбереш ,че и да си във виртуалния свят не можеш да получиш това което искаш" във виртуалния свят можеш да имаш всичко мой човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си