.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Lightbulb Помощ,къдрокоси красавици!

Здравейте.
    Бих се радвала ако момичета с личен опит относно къдревата коса,да ми предложат продукти,които използват(шампоан,балсам и др).Откакто времете застудя,косата ми се изстощи до краен предел,не използвам преси,маши и други такива изгарящи и третиращи лошо косата.
    Искам съвет,как да си възтановя блясъка на косата и да не е толкова изтощена.

Благодаря на всички! <3 )

Тези, които не сме с къдрава коса не можем да помогнем така ли ? Логиката е никаква...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Правило номер 1 (най, най, НАЙ-важното) за добрия вид на косата, независимо дали през лятото или зимата, е да пиеш много вода! Така косата е хидратирана. Едва ли е нужно да споменавам, че трябва да си набавяш и необходимите хран. вещества чрез добра храната. После идва ред и на грижата отвън. Можеш да я мажеш с масла преди да я измиеш или след това, но само по връхчетата. Препоръчвам арганово и кокосово. :д <3 За маска, най-ми харесват на Лореал професионалните. А що се отнася до шампоана, за мен той няма такова значение, с какъвто и да си я измия, ми е добре. :d

Цитирай Първоначално написано от IviG Виж мнението
    Тези, които не сме с къдрава коса не можем да помогнем така ли ? Логиката е никаква...
    Защо се заяждаш? Момичето просто пита най-вече къдрокосите, защото грижата за къдравата коса е малко по-различна от останалите, по-трудна. Къдравите коси са по-сухи и хвърчащи от останалите.

Много ти благодаря за бързия отговор,определено ще се поразтърся за масла,които биха помогнали и ще наблегна на водата. ) <3

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Защо се заяждаш? Момичето просто пита най-вече къдрокосите, защото грижата за къдравата коса е малко по-различна от останалите, по-трудна. Къдравите коси са по-сухи и хвърчащи от останалите.
    Чак да се заяждам... Просто мисля, че има доста мацки с чуплива или права косаопит по въпроса , които биха могли да помогнат и аз в това число.

Цитирай Първоначално написано от KcNadi Виж мнението
    Много ти благодаря за бързия отговор,определено ще се поразтърся за масла,които биха помогнали и ще наблегна на водата. ) <3
    Моля! : ) А масла най-добре си вземи от БИО магазин. Другите не са много истински. :d
    IviG, вместо да се правиш на обидена, вземи си кажи и твоите съвети.

Не се правя и да обидена ! И няма на какво отгоре да се обиждам щом не съм пряко засегната , просто изразявам мнение. И щях да кажа почти същото като теб плюс още някой други работи.
    Иначе по темата ако в край на сметка авторката реши да ми уважи съвета бих казала, че добра работа ще й свърши маската на Макадамия (Малко се разочаровах от Лореал Професионел след последната ми тяхна покупка). А за маслата бих добавила освен кокосовото и аргановото и бадемово и масло от авокадо. С моята коса направих чудеса със Стимуланта за коса на Икаров (самия той е смес от масла и екстракти, но в най-голямо количество е бадемовото), маслото от авокадо и кокос. Също хубави кристали биха помогнали. наскоро си взех Semi di lino Diamond на Alfaparf и са доста добри, а иначе и Deep care на Lakme също не са лоши.

Пропуснах да добавя някоя хранителна добавка може да помогне. На мен добре ми се отрази на Допелхерц добавката за коса, кожа и нокти, но трябва да се пие доста време за да се види ефекта. Аптекарката, която я препоръча е мой човек и спомена,че трябва поне 2-3 месеца да се приемат за траен и видим резултат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си