- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ..
Здравейте, аз съм на 15 и ... още девствена. Тези дни се замислям за това и в главата ми изникват куп глупави въпроси, дори от сорта - ще ме е страх ли да се прибирам сама когато си тръгвам от дома му? Знам, че е ужасно глупаво и странно, но наближавам 16 годишна възраст, после 17. Все някога ще правя секс, проблема ми са хората. До сега съм учила у дома, не съм имала връзка, дори не съм целувала никого и когато настъпи момента ще изляза пълна загубенячка. Отделно на главата ми са глупавите въпроси за които се замислям - срамежлива ли съм всъщност, ами ако направя нещо грешно, презервативи или хапчета? Да не говорим, че допълнително първия ми път ще е достатъчно стресиращ след всичко, което съм чула за кръв, болка (замислям се дали да си взема едно обезболяващо за тогава) и колко груби са мъжете. Разбира се, не всички ... най-вероятно дори тук изглеждам супер глупаво, но просто имам нужда да чуя съвети от по-опитни хора и някак да се успокоя.
Здравей на кратко ще ти обесня ... не се притеснявай недей пи никакви обезболяващи и т.н болката е малка и е за секунди не се плаши от коментарите на кого и да било че е болка за умиране,недей се притеснява да се съблечеш,ако си решила да го направиш го направи,ако те е страх стой изчакай... ако искаш да научиш повече влез в Гугъл и погледай малко пор*о от там ще ти станат много нещата,запомни 1 няма от какво да се страхуваш и притесняваш,избора си е само твой![]()
Защо да те е страх да се прибираш от дома му? Пък и винаги може да те изпрати?! Дори си е наложително.
Учила си у дома, ще рече, че не си посещавала училище ли?
Иначе това, че не си целувала никого и т.н всички сме си го мислили в даден момент, нормално е. Но бързо минава, като срещнеш готино момче, което да те кефи, няма да му мислиш толкова.
Иначе не всички мъже са груби, някои момичета не ги боли, трябва да си възбудена (влажна), а по-добре е с презерватив, за да се предпазите и от болести. Ако искаш да пиеш противозачатъчни, първо при гинеколог, да ти изследва хормоните и след това ти изписва хапчета.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Samozadovoli se purvo , sexa e za udovolstvie , ne e teksastko klane
И аз така отлагах секса с коя да го направя за първи път и ей го на сега съм 25 годишен девственик.
На 15 да си девствена не е болка за умиране. Единствения съвет , който мога да ти дам е НЕ ПРАВИ секс, заради това, което казват хората. Направи го тогава, когато си готова. Секса се прави за удоволствие, не за затваряне на хорските усти. А що се отнася до болката,ако си с МЪЖ , който знае какво прави, болка почти няма да има,или ще е слаба.
Благодаря.
Най-вероятно сте помогнали на някой, който чете темата, аз лично я пуснах за пълен бъзик и се спукаха да ми
пишат разгонени мъже. Явно девствениците се търсят.Благодаря ви за интереса, но НЕ СЪМ свободна, хаха.
troll
haad shot
![]()
На тия въпроси само ти може да си отговориш ние няма как да ти кажеме