- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Не мога да изразя колко мразя България.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
аз само забелявам че фимейлайса се появи а пък рафата се изгуби, що така
Оставете го на мира това момче.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
не забелязахте ли ко казах ;/
имаме нова тема за разговор..
нека разконспирираме синеочка и спрем масовата заблуда!!!!!!!!!!!
Аз забелязах, чаках пантерата да каже първо, 'щото съм засичала по теми да си говорят за местоположение и евентуално виждане ( ако не греша ). :Д
Иначе, напоследък не пише, не съм гледала последните й мнения преди да спре :д
А пък някой я има в скай и там и наблюдава изливанията на еглиш ? :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мисля, че вече стана ясно на всички кой е тъпия. Обаждаш се за нещо, което не разбираш и фейлваш два пъти подред. Какъв си умник ау.
На папагала ли си фейк, бе батал? И той ми говори такива глупости, че съм бил някъв Хасан.
другия вариант е че е възможно повече от 1 човек да те мисли за малоумник и ром макар че казват че имало хубав ром, но в твоя случай това не важи
ако искаш продължавай да се пробваш но едва ли ще завържем лафче
мърша
Бих се притеснил, ако мога да завържа лафче с теб, отрепка. Не си ми на нивото.
За кого става въпрос?
и на мен ми се струваше абсурдна още преди да ми каже холи, ама бях забелязала, че с пантерата общуват, а пък и рядко я чета и си викам тогава, че сиг съм в грешка :д а освен холи и лиландичката има наблюдения отблизо, иначе знам, че и на други хора, дето просто са и чели мненията тук им е съмнителна
Еми то си личи, ако някой и прочете първите мнения и тези, които последно е писала, напълно си противоречи за много неща, а ако добавим и нещата, които на мен и Лина е говорила,съм склонна да повярвам, че страда от поне разтроение на личността
знаете ли какво
двамата с анархи ще са перфектната двойка <3
могат да ходят заедно на сеанси, да си следят хапчетата, синеочка да му ги носи омотана в едноръкавна ризка, но нали знаете, че тя може всичко, тъй че няма да и е проблем, а пък на анархито също..
Ти тъпа ли си или да бе? Мама ти деба.
Аз не съм фейк. -_-
отрепка насрана, ае престани да говориш по мой адрес, боклук.
Виждал съм се с една планина хора от форума, които могат да докажат, че не съм фейк.
chupachups
granger
Wednesday666
Hardsoultosave
MalykKolio
Lilalnda
TheNormalGuy
chacho
bloodyF
dirtyy/durtyy (не помна вечЕ)
SisiStrange
сиг изпускам некой.. деазнам.. кой се сети ако гледа да свирка.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-16-2015 на 11:37
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.