- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Не мога да изразя колко мразя България.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
може често да си боядисва косата и да си прави експериментални пластични операции, все пак баща и е бизнесмен..
И аз тва съм си го мислиел
Finally!
Аз още отначало знаех, че е фейк, защото..
Веднъж каза, че баща й бил застрелян по време на работа ("полицайче бил")
После няколко месеца си забрави фантазията и обясняваше нещо за баща си, некой я набеди и тя вика "той ми е пастрок" нам си к'во почна да се оправдава.. и т'ва е едно от много несъответствия..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
на баница ви прави пантерата
golemia_korab_minava , LoadRunner кво се заяждате бе??????
Май идеята FemaleЕyes да си вземе пистолет, не е лоша…
Who the f*ck are u?
Пиша го на английски понеже знам че и ти знаеш целият английски.
Да виждаш някъде да съм написал че знам английски????
Само не пиши, че знаеш български, плз :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Синеочка фейк? Оо А тя толкова много е разказвала за себе си тук. Последно помня, че забременя с близнаци.. Колко да е фейк? Може да послъгва "малко", но да е изцяло измислен образ, би било доста болно.
А тези новите - corb, dreamwalker, loadrunner, m нещо си - едновременно ви забелязах и се държите съмнително, всичките ви възприемам като фейкове. :Д
Малко, малко, колко да е малко, твърди, че е отраснала с майка си и вторият си баща, които са германци и български не говорят. Тя обаче научила българският през годината, когато живяла с истинският си баща, след това него взеха че го убиха. Вторият баща е разбира се милионер, тя е супер заетата с гимнастика и какво ли още не, имат вили и яхти, частни самолети, обаче момичето си прекарва времето в български форум.
Новият приятел го пратиха от академията веднага след това на мисия в Ирак, нищо че четох някъде, че от 2003 насам Германия не е пращала войници там.
Та в крайна сметка кое е истина от информацията, която е давала както на мен, така и тук в различните теми?
Как имате време за такива конспирации, толкова много да се интересуваш, че чак да проверявате дали Германия пращала войници.. ИМАЙКИ ПРЕДВИД, че от обща култура трябва да се знае, че като държава Германия няма право на войска и казарми... Имат няк'ва малка наемна армия колкото при бедствие да помагат.. нали ако имат истински войни и са способни да започнат война, целия свят ще им се изсипе да ги бие.. на почивки..
На синеочка тъпотиите и личеха от километри, щото една с една историите й не се връзваха...
Няма смисъл да й правите дълбоки анализи.. прочетете 5 нейни поста през няколко месеца и ще ви стане ясно...
Dr. Gregory House
Някои от нас просто имат сподобността да помнят, когато им се каже нещо, за разлика от други, които дори не помнят какво са говорели вчера и само се оплитат в собствените си лъжи.
Deadlock, аз като цяло не виждам смисъл да се лъже, особено в някакъв форум, сред хора, които никога няма да видиш. Смисъл на мен ми е все тая дали някой от потребителите тук живее в палат или в колиба или дали говори 2-3-5 езика, но явно някои хора обичат поне да си представят, че другите им се възхищават на измислените образи.
Не знам кое е истина и кое не, но съм по-склонна да си мисля, че е патологична лъжкиня, отколкото че е изцяло измислен образ. Евентуално наистина живее в Германия, учи в някаква академия, майка й е кучка... Като са я обидили, че е неграмотна, първия път, е измислила това с германските корени и българския баща.
Мисълта ми е, че не мога да вдяна какви може да се подбудите на някой да изгражда фалшива самоличност във форум в продължение на месеци и години и дори да търси личен контакт с форумци. Някой редовен потребител да си направи втори профил и да не казва, че е той - окей. Да направиш тема, пълна с лъжи, за да видиш реакциите - окей. Ама да измислиш име, външен вид, семейна история, любовен живот, професия етц, да сядаш на горещия стол и да си пишеш с хората на лични - ?!
Дори няма да отговарям на тия глупости повече, правя го по няколко пъти на ден.
edit: Но нямам съмнение, че papugai и LoadRunner са едно и също лице, очевидно е.
наспамихте темата на фимейлайсчето поне да бяхте писали на английски