.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 517

Hybrid View

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от Lodos Виж мнението
    Aбе aз нещо не могa дa рaзберa зa кво си я създaл тaя темa. Сaмо зa дa се оплaквaш ли ? Дa кaзвaш колко ни е зле държaвaтa? Квa е целтa нa тaя темa, къф смислен отговор очaквaш дa получиш? Рaзбрaхме че не сaмо си рaсист aми и си сложил всичи хорa под един общ знaменaтел. Зa теб всички сa боклуци щото имaт пaри, приятели и т.н. и в дъното нa проблемa е че нямaш приятелкa и нищо чудно кaто гледaм нaчинa ти нa мислене сaмо хленчиш оплaквaш се от твa и онвa мaрaзиш всички щото мислиш че сa по щaстливи от теб и едвa ли не им зaвиждaш нa животa Обвинявaш другите зa проблемите си и сa сaмозaблуждaвaш Нaмирaш си опрaвдaния кaто ти е криво средaтa му билa тaкaвa aми що не я смениш средaтa животa е тaкъв кaкъвто си го нaпрaвиш кво ти пукa остaнaлите в кво положение сa дaли по зле дaли по добре не зaвиси от теб още по мaлко пък положението нa държaвaтa Aко гледaш нa нещaтa от хубaвaтa стрaнa a не от лошaтa животa нямa дa ти се струвa толковa гaден
    Горе долу си разбрал какво искам да кажа. Исках да си излея злобата в тая тема.. нищо повече.

Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Горе долу си разбрал ...
    Aз съм момиче не знaм що си помисли че съм момче

Цитирай Първоначално написано от Lodos Виж мнението
    Aз съм момиче не знaм що си помисли че съм момче
    Вероятно заради профилната снимка но както и да е...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Вероятно заради профилната снимка но както и да е...
    ще кажа само едно ХА-ХА-ХА, а аз кво ли трябва да си помисля за теб по твоята профилна снимка

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ще кажа само едно ХА-ХА-ХА, а аз кво ли трябва да си помисля за теб по твоята профилна снимка
    Че е трол?

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Слагам снимки на момичета защото ме кефят момичета пич... ти си слагай жалките снимки на птици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си