Първо абстрахирай се от мнението на околните. Най- важното е ти да се харесваш ! И съжалявам,че ще го кажа щом нямаш време ама наистина спорт му е майката...Каквито и диети и режими да спазваш ако не спортуваш поне малко резултатите ти няма да са особено добри. Иначе за изкушенията знам какво е и на мен не са ми много силни ангелите в това отношение. Просто трябва да размислиш и да прецениш в край на сметка кое е по - важно за теб килограмите или храната. И знай, че всичко ти е в главата ! За гарциния камбоджа не знам, но ми се струва, че в предвит възрастта ти не е много препоръчително да пиеш подобни продукти. Може вместо това да пробваш да пиеш зелен чай, който засилва в известна степен метаболизма и е много полезен. Също ако намериш време за какъвто и да било спорт може да пробваш Л карнитин ( това е аминокиселина, която спомага за изгарянето на мазнините и превръщането им в енергия и няма да ти се отрази негативно). Ще ти кажа само да се падаш духом ако не ти се получават веднага нещата и ти стискам палци