.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Red face Хубав мъжки парфюм

Здравейте Търся подарък за момче някой хубав марков парфюм спряла съм се на Carolina Herrera 212 VIP искам да попитам дали някой го е ползвал и какво мнение би дал дали е траен и силен ? Също и каква е разликата между
    http://www.parfumeria.bg/%D0%BF%D0%B...212%20VIP_5480
    http://perfume-bg.eu/carolina-herrer..._170_1736.html
    Ще се радвам и на още предложения за други парфюми

Голям фен Аватара на supersonic0
    Зависи от вкуса на момчето, някои предпочитат по-класически аромати като Аква ди джио например /това е първия, който ми хрумна/, а други по-сладникави като 1 million, който по едно време беше станал доста банален и комерсиален. Аз от 2-3 години съм си с black xs и не мога да си представя да мириша на нещо друго, момичетата също го харесват, но и той не е от най-редките, така че не знам дали е добър избор, ако въпросното момче иска да се отличава хД

Моят любим мъжки парфюм е Dupont Passenger. Разбира се си зависи много от вкуса на човека.

Paco Rabanne 1 million уникален е

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    И на мен първия, който ми дойде на ум бе 1 million на Paco Rabanne. С десет ръце съм за него, това е нещо страшно, било то и преди години изключително банален.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Nestlee Виж мнението
    И на мен първия, който ми дойде на ум бе 1 million на Paco Rabanne. С десет ръце съм за него, това е нещо страшно, било то и преди години изключително банален.
    тоя е толкова сладникав и аз мога да го нося, жена съм...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IviG Виж мнението
    Paco Rabanne 1 million уникален е
    Да бе, толкова е уникален, че всеки втори го има, пф.

Голям фен Аватара на supersonic0
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Trussardi- My land
    Gucci- Made to measure
    Bvlgari- Aqva
    Paco Rabanne- Invictus също е хубав..
    Всъщност по-бюджетни ли искаш или няма значение ?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И какво като го има всеки втори !? Това да не го прави по - малко хубав ? Да не говоря, че едва ли толкова много хора щяха да си го взимат, ако не беше толкова хубав.

Иначе по темата се сетих за още един мой любим мъжки парфюм Armani Acqua di gio

anonymous708973
    Guest
    Прави го по-малко уникален, капиш?

Като цяло, с ароматите е така - или ти пасват, или не. Повечето се променят при контакт с различни кожи. Никога не към разбирала препоръчването на парфюм

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от IviG Виж мнението
    И какво като го има всеки втори !? Това да не го прави по - малко хубав ? Да не говоря, че едва ли толкова много хора щяха да си го взимат, ако не беше толкова хубав.
    Почти цяла България слуша чалга, но това не я прави качествена музика.

Иначе, парфюмът е хубав, но за жена, не мога да си го представя на мъжда стои добре.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Ама той се води мъжки? Lady million е за жени. :Д

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

Иначе, парфюмът е хубав, но за жена, не мога да си го представя на мъжда стои добре.
    Сравнението не е особено усместно... говорим за парфюми все пак. Приятеля ми има този парфюм и определено му пасва и "стои добре". Вярно е, че е малко по - сладникав, но за това има толкова много парфюми и всеки може да си избере този, който му харесва. И доста други момчета, които познавам или го харесват или са си го купили.

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Има доста жени, които обичат да полzват мъжки парфюми, особено ако са по - сладникави като този. Даже братовчедка ми в момента ползва една имитация на мъжкия 1 million. Иначе класическия lady million въобще не ми хареса, но сега е излезнал нов вариант и е страшно готин. Мисля да си го поискам от Дядо Коледа

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    да, lady million e женският, 1 million e мъжкият, аз говоря за 1 million, че и на жени пасва :Д

да, lady million e женският, 1 million e мъжкият, аз говоря за 1 million, че и на жени пасва :Д
    Даже бих казала, че 1 Million е по - хубавият парфюм. Ако ми дадат избор м/у двата определено бих изграла него

Град
    Sofia
    Да, доста по- траен е, даже на моята суха кожа

anonymous708973
    Guest

Аз съм го помирисвала милиони пъти на мъже - както стана ясно :д, и всичките му фенове считат за необходимо да се полеят с него, та да ги помирисвам, като влязат в стаята. Бе, не стои лошо, ама това е един от парфюмите, които стои еднакво на всички. Просто винаги го разпознавам.

На приятеля ми най-новият парфюм му е на Marc Jacobs Boom - предполагам, че той би ви допаднал, ако намирате 1 million за сладникав. На мен ми е много сериозен, дървото в него се усеща много, сякаш е като за по-възрастни мъже. Много ми харесва като остатъчен аромат по дрехите обаче - като се напръска единия ден и следващия ден си облече същия пуловер, мммм :д

Град
    Sofia
    ами той си е накъртващ, няма как да стои мноого различно на различни мъже
    аз обичам тежки, серизни парфюми в/у мъже- да има тютюн, дървесина, кафе може, горчиво;
    тия на давидоф, които сега са мн популярни, са ми като водички

не го знам тоя на Marc Jacobs, да не е нова версия на Bang
    Последно редактирано от therichbitch : 11-30-2014 на 16:46

anonymous708973
    Guest
    А, Bang исках да кажа, да :д Една много яка бутилка, като смачкана стомана е :д
    Точно него споменах, щото подозирах, че ще се намери фенка на този тип аромати.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си