.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Question Стоки от Китай a.k.a. MADE IN CHINA

Интересно ми е какви неща си купувате от Китай?

Всеки който си е купувал разни глезотийки и джаджи от Китай може да направи малко ревю и да препоръча нещо готино или не чак толкова, както и предимства и недостатъци, дефектни неща, коректни и некоректни продавачи и тнт на който каквото му дойде........

(P.S. честно казано по- добре ще е с постване на снимки или ваши или от сайтовете)

Като за начало- нещо от което съм много доволен- мини рутер за компютър. Идеята е че ако си с кабелен интернет на компютъра а искаш да имаш и на телефона или таблета нет в къщи няма как, иначе пъхаш това рутерче в компа и то разпространява безжичен нет поне в две стай. На мен ми е много удобно понеже понякога си разцъквам от телефона докато си лежа а съм с кабелен интернет. Струва ~4$

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Имам братовчед, който си поръчва от китай и е доволен от доста неща. Трябва да го поразпитам.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Купувам масово от Китай, предимно стоки за дома, разни аксесоари и дрехи. С техника не бих рискувала.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

А аз съм пристрастен, ако можеше и китайка щях да си поръчам. Честно казано само техника купувам не се притеснявай всичко си е ок ако не е се връща, аз пък се притеснявам да купувам дрехи даже съм си харесал доста тениски ама незнам дали ще ми станат, направо се чудя как си купувате дрехи от тая гледна точка.

мини mp3 плейър. Перфектен е със micro SD карта до 32гб. Никакви забележки. Малко му държи батерията но струва по- малко от кутия цигари. Перфектен е за бягане

А само от този сайт ли поръчваш? Дай малко линкове

Ама аз още не съм казвал от кой сайт пазарувам, но главно от tinydeal.com за мен е доста сигурен и има много добра комуникация на английски. Даже с последната пратка имаше едно неработещо нещо и други 2 с ниско качество и няколко дена се пазарихме как да ме компенсират и съм доста доволен от крайния резултат.
    Иначе доста от aliexpress.com и там съм много доволен.
    Кажи като харесаш нещо да те консултирам?

super clean glue
    супер полезно нещо

Кач пара?

Супер фен Аватара на skate
    tos pak ne sa kazva ka4 para a kuv level

Супер фен
    О, аз дрехи редовно си поръчвам от там, както и дранкулки. Сега планирам да си взема часовник за скормните 6 долара, а в българските онлайн магазини като ги гледам тия часовници за по 6 долара са 66 ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Купувам масово от Китай, предимно стоки за дома, разни аксесоари и дрехи. С техника не бих рискувала.
    Аксесоарите хубави ли са и най-важното качествени ли са ?

По темата : Никога не съм поръчвала от такива сайтове

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Кач пара?
    струва 3.7$ с нищо друго неможеш да си почистиш клавиатурата както с това, влиза под копчетата и във всички малки фуги и всичко полепва по него

А можеш ли да ми пратиш линк за това?

http://www.tinydeal.com/magic-dust-g...-p-129799.html
    направи си виза електрон и пейпал, лесно е може и с мастър кард да може ама не съм пробвал.

Мерси

Скоро си купих тея акумулаторни батерии, едни от най евтините ама си ги купих преди да проуча. Всичко от Китай е ок но относно батерии получаваш това за което си платил. То всъщност не съществува 5000mAh батерия с такъв размер 18650. Като ги тествах се оказа че са някъде околко 500mAh. Тия са преопаковани вече използвани от лаптопи батерии ама все пак съм взел 2бр за 4$.
    А всъщност 1бр батерия 18650 от ~3000mAh с реален капацитет тр да струва м/у 10$-15$

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от LG (life is good) Виж мнението
    с нищо друго неможеш да си почистиш клавиатурата както с това, влиза под копчетата и във всички малки фуги и всичко полепва по него
    Тая снимка ако е показател, не знам дали чисти или повече цапа.

ти не я гледай нея, аз ти казвам изпробвано е, като желе е и влиза под копчетата няма да показвам моето в какво състояние е в момента

Мега фен Аватара на RapExotic
    За някакви декоративни стоки или неотговорна техника бих се доверил на китайците, но за всичко останало не. Карал съм чисто нов китайски мотор и след 200км. се чудех как да го продам по-бързо за да се отърва от него преди да се е разпаднал съвсем.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    За някакви декоративни стоки или неотговорна техника бих се доверил на китайците, но за всичко останало не. Карал съм чисто нов китайски мотор и след 200км. се чудех как да го продам по-бързо за да се отърва от него преди да се е разпаднал съвсем.
    Е ся, то си зависи. Ако си вземеш скъп китайски мотор сигурно ще е на ниво, иначе съм съгласен че дреболии само от китай. Скоро ми трябваше едно кабелче и струваше 12лв тука а после си го поръчах за 1,2$.
    Харесах си едно сгъваемо колело което по- принцип струва ~1500$ а в Китай фалшификата е към 350$, ама едва ли ще рискувам скоро с него иначе е уникално ама си е риск.

пристигна ми оригиналната батерия ама още не съм я тествал, малко ми е притеснено щото я взех мн тънко, но ще се види..

Мега фен Аватара на RapExotic
    Е ся, то си зависи. Ако си вземеш скъп китайски мотор сигурно ще е на ниво, иначе съм съгласен че дреболии само от китай. Скоро ми трябваше едно кабелче и струваше 12лв тука а после си го поръчах за 1,2$.
    Харесах си едно сгъваемо колело което по- принцип струва ~1500$ а в Китай фалшификата е към 350$, ама едва ли ще рискувам скоро с него иначе е уникално ама си е риск.
    Не знам да съществува качествена марка китайски мотори. Повечето са на цени между 500 и 2000 долара чисто нови, при положение, че японските и австрийските машини, които са доказани сред състезателите в спорта са между 8 и 15 хиледарки. Просто зад тези ниски цени стоят доста некачествени материали и некачествена обработка.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ти не я гледай нея, аз ти казвам изпробвано е, като желе е и влиза под копчетата няма да показвам моето в какво състояние е в момента
    Под твоите копчета може и да влиза, но много ще се изненадам, ако успее да влезе и под моите.
    Значи да не вярвам на очите си, а на думите ти ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си