Разглеждах коледни маникюри, харесах си тези с елхичка. Но не мога да намеря видео как точно се правят. Искам да си направя това, но не мога да намеря видео. Ето линк: https://www.google.bg/search?q=%D0%B...ml%3B400%3B330
Елхичките специално са много лесни, ако нямаш четки и инструменти за нокти, можеш и с клечка за зъби да си ги направиш. Рисуваш ги линийка по линийка, аз бих започнала от долната част, като мърдаш и клечката нагоре - надолу, за да стане така назъбено, като на вълнички ;д Дано си ме разбрала, че как го обясних ...
Благодаря Ви за идеите. Дайте други предложения за коледен маникюр. И да бъдат лесни. + една добавка: предложение за скромно подаръче за момче, нещо евтино, радващо.... Нищо не ми идва като идея. Просто искам да го зарадвам.
Зависи какъв ти е точно, но щом искаш нещо мъничко, ако ти е много близък, може нещо по - лично, например ваша снимка в рамка или върху чаша, нещо подобно. Хем ще го зарадваш и че личи, че си помислила, хем няма да е нещо прекалено голямо.
До сега не съм ходила на маникюр, винаги ми е било интересно. Успях да си направя елхичката, за която питах. Хората около мен много харесаха маникюра ми. Ако имате каквито и да било идеи за маникюри, предложете.
А искам да попитам знаете ли по какъв начин мога да си правя различни формички от тиксо или хартия, да ги изрязвам по някакъв начин за да получа различни фигурки за маникюр, след което да ги оцветя. Ако знаете, очаквам предложения.