.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Маникюрчета

Разглеждах коледни маникюри, харесах си тези с елхичка. Но не мога да намеря видео как точно се правят. Искам да си направя това, но не мога да намеря видео. Ето линк: https://www.google.bg/search?q=%D0%B...ml%3B400%3B330

Голям фен Аватара на JuStElly
    Елхичките специално са много лесни, ако нямаш четки и инструменти за нокти, можеш и с клечка за зъби да си ги направиш. Рисуваш ги линийка по линийка, аз бих започнала от долната част, като мърдаш и клечката нагоре - надолу, за да стане така назъбено, като на вълнички ;д Дано си ме разбрала, че как го обясних ...

Благодаря Ви за идеите. Дайте други предложения за коледен маникюр. И да бъдат лесни. + една добавка: предложение за скромно подаръче за момче, нещо евтино, радващо.... Нищо не ми идва като идея. Просто искам да го зарадвам.

Зависи какъв ти е точно, но щом искаш нещо мъничко, ако ти е много близък, може нещо по - лично, например ваша снимка в рамка или върху чаша, нещо подобно. Хем ще го зарадваш и че личи, че си помислила, хем няма да е нещо прекалено голямо.

А добра идея ли е, да му подаря, ако намеря, сувенир - коте, понеже и двамата много обичаме котки.

Не виждам защо не.

Мега фен Аватара на galaxy29
    по-добре да ме докосва някоя без нокти, отколкото някоя с такъв грозен маникюр

Мега фен Аватара на baby_baby
    Защо не отидеш на маникюр да ти го направят да видиш как става?

До сега не съм ходила на маникюр, винаги ми е било интересно. Успях да си направя елхичката, за която питах. Хората около мен много харесаха маникюра ми. Ако имате каквито и да било идеи за маникюри, предложете.

Мега фен Аватара на galaxy29
    тея според мен са детски

за момиче на моята възраст, само класически френски и алено червен ми харесва, от другите рядко нещо може да ми допадне

А искам да попитам знаете ли по какъв начин мога да си правя различни формички от тиксо или хартия, да ги изрязвам по някакъв начин за да получа различни фигурки за маникюр, след което да ги оцветя. Ако знаете, очаквам предложения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си