- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой СЕРИАЛ гледате ? VOL. etc
Game of Thrones, Arrow, Pretty little liars, Teen Wolf, Devious Maids, the 100 и др.
Всяка вечер съм принудена да гледам Новите съседи... не мога да ги понасям... но нямам избор![]()
Доста са ,тамън приключих Supernatural ,и ще гледам Castle.
^^Много късно хах.
Касъл почнах последния сезон ии веднага стана каша.
В момента- Ритъмът на мечтите
ми, неска приключих рим. 9/10 само, защото е една идея по-вулгарен и циничен за вкуса ми, въпреки че по онова време вероятно е било много по. хареса ми. хареса ми динамиката, нямаше излишни увъртания. хареса ми как вплетоха ролите на двамата главни герои в историята. стана ми интересно и се разтърсих. ворений бил истински :о и за пръв път мога да кажа, че нямаше образ, който да ме дразни. всички си имаха достойнствата и очарованието. ъъъъ, сетих се, че не харесвам ниобе. твърде меркантилна е. а и сервилия донякъде. не мога да си избера любим образ. мммммможе би все пак марк антоний. харесвам арогантността му, цинизма, а и е единственият г/д по-романтичен герой. макар, че нямаше дълбочина и не се наблегна особено на връзката му с клеопатра, все пак ме трогнаха. харесвам и октавиан. повече като момче, разбира се. а порасналия октавиан е просто омг <3 и тоя акцент...
тъъ, ся мисля да почвам outlander. четох резюмето и ми изглежда интересно. четох и някакви мнения, че било дизгастинг и дистърбинг и общо взето са полюсни... кво повече :Д
омг и аз тогава го приключих :д
достатъчно правдоподобен е
обхващат 54-30 г. пр, Хр. двата сезона
хареса ми, че не акцентираха върху тривиалните неща
Вторият триумвират малко набързо го направиха и развалиха и този Лепид малко невзрачен го даваше, ама той и иначе не е популярен с кой знае какво, така че е ок
Клеопатра е очарователна
И аз не знаех за Луций Ворений, даже също си мислех да го проверя :д
доволна съм и аз
а секс сцената между Тит Пуло и тая развратницата беше най-добрата от всичките според мен :д
това "Не така брат" май е доста тъпичко
последната година много слабо от към бг сериали
то като цяло нямаше хубави секс сцени. много ми беше противно като даваха атия :Д а пуло също много ми хареса. той се оказа най-лоялният от всички според мен, ворений по едно време се беше самозабравил, когато цезар го издигна. и бтв, когато нападнаха цезар, очаквах баналното 'и ти ли, бруте?', но тук ни го спестиха, което ми хареса. а, да, и на мен клеопатра много ми хареса. актрисата успя да го играе тайнствена и съблазнителна, както всъщност си я представям. жалко, че няма трети сезон, но пък някои неща е по-добре да се спрат на време, отколкото да се прецакват с излишно увъртане, както стана с гот. а и доколкото четох годините на октавиан след това са сравнително спокойни. таа, дам, според мен е един от най-добрите сериали.
и няколко думи за outlander. историята определено е готина, интересна, оригинална и завладяваща. отначало е малко скучен, но после грабва много. мен лично ме натъжава :Д. нз що съзнателно търся садващи неща. джейми /един от главните герои/ ми къса сърцето. гледам 4 сезона ще правят. дано не го прецакат. препоръчвам го, въпреки, че накрая на първия сезон беше доста брутално, АМА ЖИВОТЪТ Е БРУТАЛЕН, БРАТ.
^и интелигентна.
приключих втори сезон на outlander. жалко, че ще трябва да почакам толкова за третия. много добър сериал. прекрасен каст, вълшебна музика /хареса ми шотландската гайда :О/ и завладяваща история. джейми ми е идеалът за мъж :Д. хареса ми, че действието се премества на различни места и не е еднообразно. по пътя се създават много силни и симпатични образи. а любовните сцени са... доста добри <3333333 + научих исторически факти, които досега не са ме интересували.
http://www.imdb.com/title/tt0175381/
след 20 години пак ми е интересен