.
Отговор в тема
Страница 10 от 19 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 454
    Мега фен Аватара на smilegirl12
    Game of Thrones, Arrow, Pretty little liars, Teen Wolf, Devious Maids, the 100 и др.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Breaking Bad <3

Както гледам не съм само аз лудата по Game of Thrones ^^

Супер фен Аватара на ParadiseCity
    Всяка вечер съм принудена да гледам Новите съседи... не мога да ги понасям... но нямам избор

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ParadiseCity Виж мнението
    Всяка вечер съм принудена да гледам Новите съседи... не мога да ги понасям... но нямам избор
    може ли да ти дойда на гости ?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Доста са ,тамън приключих Supernatural ,и ще гледам Castle.

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Ами гледам много сериали

Мега фен Аватара на baby_baby
    До днес гледах Древните

А днес почвам game ofthrones

Град
    София
    ^^Много късно хах.
    Касъл почнах последния сезон ии веднага стана каша.

Супер фен
    В момента- Ритъмът на мечтите

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    и аз него :О
    *вдъхнових са от ена книга за един легионер
    изглежда ми правдоподобен и г/д исторически издържан, макар че не знам кой знае колко за този период :Д

Fairy Tail
    Почнах Cowboy Bebop
    Boku no Hero Academia

ми, неска приключих рим. 9/10 само, защото е една идея по-вулгарен и циничен за вкуса ми, въпреки че по онова време вероятно е било много по. хареса ми. хареса ми динамиката, нямаше излишни увъртания. хареса ми как вплетоха ролите на двамата главни герои в историята. стана ми интересно и се разтърсих. ворений бил истински :о и за пръв път мога да кажа, че нямаше образ, който да ме дразни. всички си имаха достойнствата и очарованието. ъъъъ, сетих се, че не харесвам ниобе. твърде меркантилна е. а и сервилия донякъде. не мога да си избера любим образ. мммммможе би все пак марк антоний. харесвам арогантността му, цинизма, а и е единственият г/д по-романтичен герой. макар, че нямаше дълбочина и не се наблегна особено на връзката му с клеопатра, все пак ме трогнаха. харесвам и октавиан. повече като момче, разбира се. а порасналия октавиан е просто омг <3 и тоя акцент...

тъъ, ся мисля да почвам outlander. четох резюмето и ми изглежда интересно. четох и някакви мнения, че било дизгастинг и дистърбинг и общо взето са полюсни... кво повече :Д

Мега фен Аватара на LoadRunner
    еми софия ден и нощ
    и devious maids тцтц

Pretty little liars
    The Royals
    American Horror story

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    еми софия ден и нощ
    Знаем !

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ми, неска приключих рим. 9/10 само, защото е една идея по-вулгарен и циничен за вкуса ми, въпреки че по онова време вероятно е било много по. хареса ми. хареса ми динамиката, нямаше излишни увъртания. хареса ми как вплетоха ролите на двамата главни герои в историята. стана ми интересно и се разтърсих. ворений бил истински :о и за пръв път мога да кажа, че нямаше образ, който да ме дразни. всички си имаха достойнствата и очарованието. ъъъъ, сетих се, че не харесвам ниобе. твърде меркантилна е. а и сервилия донякъде. не мога да си избера любим образ. мммммможе би все пак марк антоний. харесвам арогантността му, цинизма, а и е единственият г/д по-романтичен герой. макар, че нямаше дълбочина и не се наблегна особено на връзката му с клеопатра, все пак ме трогнаха. харесвам и октавиан. повече като момче, разбира се. а порасналия октавиан е просто омг <3 и тоя акцент...
    омг и аз тогава го приключих :д
    достатъчно правдоподобен е
    обхващат 54-30 г. пр, Хр. двата сезона
    хареса ми, че не акцентираха върху тривиалните неща
    Вторият триумвират малко набързо го направиха и развалиха и този Лепид малко невзрачен го даваше, ама той и иначе не е популярен с кой знае какво, така че е ок
    Клеопатра е очарователна
    И аз не знаех за Луций Ворений, даже също си мислех да го проверя :д

доволна съм и аз
    а секс сцената между Тит Пуло и тая развратницата беше най-добрата от всичките според мен :д

Мега фен Аватара на LoadRunner
    това "Не така брат" май е доста тъпичко
    последната година много слабо от към бг сериали

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    омг и аз тогава го приключих :д
    достатъчно правдоподобен е
    обхващат 54-30 г. пр, Хр. двата сезона
    хареса ми, че не акцентираха върху тривиалните неща
    Вторият триумвират малко набързо го направиха и развалиха и този Лепид малко невзрачен го даваше, ама той и иначе не е популярен с кой знае какво, така че е ок
    Клеопатра е очарователна
    И аз не знаех за Луций Ворений, даже също си мислех да го проверя :д

доволна съм и аз
    а секс сцената между Тит Пуло и тая развратницата беше най-добрата от всичките според мен :д
    то като цяло нямаше хубави секс сцени. много ми беше противно като даваха атия :Д а пуло също много ми хареса. той се оказа най-лоялният от всички според мен, ворений по едно време се беше самозабравил, когато цезар го издигна. и бтв, когато нападнаха цезар, очаквах баналното 'и ти ли, бруте?', но тук ни го спестиха, което ми хареса. а, да, и на мен клеопатра много ми хареса. актрисата успя да го играе тайнствена и съблазнителна, както всъщност си я представям. жалко, че няма трети сезон, но пък някои неща е по-добре да се спрат на време, отколкото да се прецакват с излишно увъртане, както стана с гот. а и доколкото четох годините на октавиан след това са сравнително спокойни. таа, дам, според мен е един от най-добрите сериали.

и няколко думи за outlander. историята определено е готина, интересна, оригинална и завладяваща. отначало е малко скучен, но после грабва много. мен лично ме натъжава :Д. нз що съзнателно търся садващи неща. джейми /един от главните герои/ ми къса сърцето. гледам 4 сезона ще правят. дано не го прецакат. препоръчвам го, въпреки, че накрая на първия сезон беше доста брутално, АМА ЖИВОТЪТ Е БРУТАЛЕН, БРАТ.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    и бтв, когато нападнаха цезар, очаквах баналното 'и ти ли, бруте?', но тук ни го спестиха, което ми хареса.
    да, да, да!

Пък за Клеопатра като гледах обложките на другите филми с/за нея повечето пъти е някаква красавица, а тя реално не е била, даже леко грозноватичка, но е била супер чаровна и обаятелна, каквато беше и тази.

^и интелигентна.

приключих втори сезон на outlander. жалко, че ще трябва да почакам толкова за третия. много добър сериал. прекрасен каст, вълшебна музика /хареса ми шотландската гайда :О/ и завладяваща история. джейми ми е идеалът за мъж :Д. хареса ми, че действието се премества на различни места и не е еднообразно. по пътя се създават много силни и симпатични образи. а любовните сцени са... доста добри <3333333 + научих исторически факти, които досега не са ме интересували.

Град
    София
    Продукция от Швеция и Дания-Мостът.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Инчето се е върнала в "София ден и нощ" .

Супер фен Аватара на Юлиян
    Теди е по-яка

Мега фен Аватара на anonymous908491
    http://www.imdb.com/title/tt0175381/

след 20 години пак ми е интересен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си