- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой СЕРИАЛ гледате ? VOL. etc
Тоя Марио как скъса с тая дето му изневери - бруталнооооо!
аз не моа ги разбера тия хора не знам само в сериала ли е така
ама как така не могат да се сдържат от ебане и не могат да си сдържат емоциите
тва някак си ми се струва нереално като знам аз как мога да си прикривам всякакви чувства
тия са ми малко неестествени с тия постоянни ебанета,
видял и данито голото гръбче на райчето и му се надървил, че чак не издЪржал
пфф
един вид защитаваш тезата си за момичетата ...
така ли да разбирам
Гледала съм "Сексът и градът" , "Ориндж Каунти: Кварталът на богатите" , "Трий Хил" , "90210" , "Клюкарката" , "Отчаяни съпруги" , "Двама мъже и половина" , "Истинска кръв" , "Приятели" , "Физика или Химия" , "Приятелки и съпернички" , "Грозната Бети" , "Тайният кръг" , "Малкълм" , "СМС" , "Аз и Дерек" , "Как се запознах с майка Ви" , "Напълно Непознати".
Най-напред препоръчвам "Бягство от затвора" и "Свръхестествено".
В последно време гледам "Подли Камериерки" , "Малки сладки лъжкини" , "Стрелата" , "Светкавицата" , "Легендите на утрешния ден" , "Теория за Големия Взрив" , "Имало едно време" , "Тийн Вълк" и "iZombie" ...
Да, знам,.. откачалка![]()
Толкова много сериали и никъде не видях Game of Thrones?! Или пък Breaking Bad? Дори и The Walking Dead... :O
По темата: Гледам "Band of Brothers" - http://www.imdb.com/title/tt0185906/?ref_=nv_sr_1
Изключително добър!
тоя зурков мамка му и псе
май наистина изпълнява мечтите на всички мъже
гледам го и не мога да повярвам, сменил петицата със седмица и то точно таа която сънувам всяка вечер
хахаха гъзарче ма само ква куха музика слуша не е истина ма пак става ако имаш седмичка на нея сичко и отива
https://www.facebook.com/adrian.zurk...type=2&theater
следи се от 35000 души
е тва е да си известен
(е не е като лазар ангелов с 12 500 000 хуахуахуа)
само да не забравя че никога повече няма да се сетя да кажа
Галя е хубава
прилича си на истинска женичка
случайно му видях профила пак заради клюката че ходи със тая симона и май е вярно
и видях че е минал на 7ца и не ми изменяй думите
не го следя очевидно понеже снимката му с колата е от май
сега сме юли почти
кво общо има външния вид и кинтите с това коя е любимата ми кола пикльо?
ама няма значение какво си мислиш бе момък
любимата ми кола е 7ца 2004-2006
повече по случая едва ли има кво да се каже иначе ти имаш това право да фантазираш колкото ти се иска
все пак това ти право никой не може да ти го отнеме
LoadRunner, тоя Зурков е пълен минус
също като теб
личи си че и двамата не разбирате от коли щом сте фенове на геемве
ауу големия разбирач на коли се появи
чак ме мързи да ви се подигравам
неска аванта
ай
не че нещо ама
геемве харесват само тези които не са карали мерцедес
ти явно не си
Гледал съм доста сериали по родната телевизия, но само един ще ми остане близо до сърцето и това е "Физика или Химия" заслужава си гледането, няма такива смислени сериали вече в днешно време. Готиното му е, че разглежда проблематиката на всеки един от многото персонажи и с всеки изминал епизод и сезон става по-интересен... на някой мога да се сторя леко смахнат, може и да е така, нза сериалчето го препоръчвам на всеки тийнеджър
![]()
,,Тайните на времето'', ,,Светлината на моя живот'', ,,Малката булка'', ,,Земя на честта'', ,,Опасни улици'', ,,Север-юг'', ,,Откраднат живот'', ,,София-Ден и нощ'' и др.