- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Надявам се да изкажете мнение
Здравейте на 16 години съм искам да попитам 14,5 сантиметра с дебелина 3,5 сантиметра като сложа линийката хоризонтално,не ви искам съвет за уголемяване или тем подобни искам да ми кажете добри ли са размерите
Последно редактирано от TodorKrasimirov : 12-07-2014 на 16:21 Причина: Обърана цифра
Не![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз съм на 17 и ми е 16см, което също ми се струва доста малко, но кво ти пука.. смисъл... и аз се си виках ебахти малката чурка имам, ама от притеснения и ядосвания няма да ми стане по - голям така че... Пък и има време, смисъл... на 16 си, може просто пубертета да ти се развива по - късно... има време да порастне, ако толкова искаш да разбереш, ако си се метнал на баща ти и ако не те е срам го питай колко му е голям на него, ако не те е срам, за да добиеш представа и на теб колко ще ти стане... хахахаха
П.С. а и гледал ли си как се мери пенис, има го във важните теми... допираш ли линията до така наречената си "пубисна кост" или го мериш просто така, колкото изкача навън![]()
Не смятам, че имаш проблеми с размера, а и не за всички момичета това е от такова значение. Можеш да си убеден на 100 процента, че ти не си единствен с такива размери. Не се комплексирай и продължавай напред.![]()