.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Първият ми път..

Здравейте!Искам да ви попитам дали мога да забременея след първия ми полов акт ,дори и след като приятелят ми не е свършил в мен.. и изобщо момиче може ли да забременее след първият й полов акт?

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Не може да забременееш ако не е проникнала семенна течност в теб откъм влагалището.И 6 пъти да го направиш първия път ако не проникне сперма във влагалището ти няма страшно

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Цитирай Първоначално написано от hAwk_eye Виж мнението
    Не може да забременееш ако не е проникнала семенна течност в теб откъм влагалището.И 6 пъти да го направиш първия път ако не проникне сперма във влагалището ти няма страшно
    Така си е.

"и изобщо момиче може ли да забременее след първият й полов акт?"

Да, естествено!?

ivelina7654
    Guest
    Здравейте, И аз имам проблем. Аз съм на 17, а гаджето ми е на 18. И на двамата ще ни е за първи път. Той не може да се справи с проникването ,защото не знае точно къде трябва да го сложи. Като решихме да пробваме днес пак, той налучкваше ципата,но усещах много силна болка през цялото време и накрая спряхме. Не я проби, но след това още ме болеше. Най-много се дразня, че гаджето ми ме пита дали не съм го правила вече... това ме наранява при условие, че съм му вярна. Моля Ви ...помогнете ми как да пробие ципата по-лесно :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си