.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Lightbulb Изсветляване на косата с канела

Наскоро четох една статия, в която бяха дали следната "рецепта":

"Смесете 4 супени лъжици канела на прах, 4 супени лъжици мед, 2 супени лъжици зехтин, сока от половин лимон и около 50 грама балсам за коса (какъвто използвате обикновено). Получената смес приложете на прясно измита влажна коса, увийте главата си с фолио и топла кърпа. Престойте с маската най-малко 2 часа (ако имате възможност - 4 часа), за да има по-забележими резултати. След това я измийте отново."

Та понеже искам да изсветля косата си с няколко тона, някой пробвал ли е подобно нещо? Има ли ефект? Да се занимавам ли въобще с тази "рецепта"? Моля за мнения.
    Живот съм: болка, вяра, вик и топла рима, и вина. Нотирам този кратък миг, преди да стана тишина.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Само такава глупост не бях чувала. Не съм пробвала, но според мен не си губи времето.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    аз канела си слагам в кафето ти на косата ще си ръсиш

Мега фен Аватара на teenems
    Аз съм чувала да си правиш маска за коса с канела, защото е подхранваща, но изсветляваща?!
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Аз съм си я правила, наистина има ефект, но не кой знае какъв. Просто боята пада от канелата, за естествена коса, не мисля, че ще има изсветляващ ефект.

Мега фен Аватара на teenems
    Значи трябва да пробвам, защото искам да си махна кичурите възможно най-бързо
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

И аз съм пробвала, има златист блясък косата след това

Мега фен Аватара на tori
    Бяха ми казали мед, канела и зехтин за 15тина минути за подхранване. Добре беше, направи ми косата мека и хубава. За изсветляване се седи повече, обаче, отколкото аз киснах. Една аверка така седя четири часа и уж ѝ изсветля косата леко, но за по-видими резултати трябва да го правиш по-често.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си