Любопитни са ми методите, начините, дали е ставало спонтанно или е било замислено?
Методите не са кой знае какви. Няма точна рецепта как да вкараш мацка в леглото.
Имало е случаи, в които е било планирано, в други спонтанно. Не винаги сексът без обвързване трябва да е с уговорка.
Момичета, вие какво можете да кажете? Убеден съм, че ако искате да правите секс с момче, ще правите. Вярно ли е, че играете ролята на заблудени и, че обичате "нещата просто да се случат"?
Не ме е кефело да играя тая роля на заблудена. Когато съм проявявала интерес към някого, той е разбирал.
Когато отивате на гости, какво си мислите?
Зависи от това кой отправя поканата. Ако е близък приятел няма да си мисля нищо. Ако е друго момче в повечето случаи ще си помисля, че именно затова ме кани. Вие самите предизвиквали ли сте такива ситуации?
Може да се каже. Ако са директни към вас какъв е шанса нещата да се получат? (вероятно имате притеснения да не ви мислят за леки, ако се съгласите, но ако харесвате момчето?)
Зависи какво имаш предвид под "директен". Едно е ясно да покаже, че те харесва и да те покани на гости, ама друго е да ти изцепи "хайде да правим секс".
С какви хора сте го правили - приятели, познати, непознати. Хора от фейсбук/интернет сайтове?
И с близки приятели и с не толкова близки приятели, дори с хора, които съм познавала малко.