Просто ужас!!(Няма да съжалявате ,ако го прочетете... и евентуално ми поногнете)
Здравейте!Та на 15 годинки съм....изобщо не ми е цветно като цяло,абе ебало си е майката на кратко.Значи наще не се разбират от 7-8 години и то за бая сериозни неща,дето ако почна да разказвам няма да ми стигне страницата и само ще се напрегам излишно ,а не трябва.Баща ми има доста кофти отношение ,като цяло към семейството си и постоянно си прави разни ташаци с мен,майка ми,брат ми,майка му,сестра му понякога и за жалост не може и да се говори с него нормално по каквото и да е тема ,абсолютно каквато и да е тема...Питал съм го защо така се държи и почна да ме бие,шамари,шутове,тупаници ...... брат ми не го жали също ,майка ми пред нас само я е заплашвал с доста кофти неща ,ама знам че и е правил подобни идиотщини.Просто хора искам да ви кажа ,че положението е ужасно никога не е било така както преди ,започнах от притеснение да получавам сърцебиене,треперя понякога и то дори аз се плаша ,но това поне се контролира.....Уча,ходя на училище,ходя и на курсове,тренирам,оценките ми не са най-добрите за жалост 4ки ,5ци ,рядко 6ца...може би единственото е ,че приятелите ми найстина ме подкрепят и помагат....Майка ми от цялата работа и тя сякаш се побърка ,помня я докато бях малък и найстина беше коренно различна жена ,баща ми също ,през годините се промениха толкова много ...майка ми може би също има вина ,но като почна да разговарям на тая тема почва да плаче,да ме лъже....ужасно е ...Роднините ми ме мислят за идиот повечето за някакъв дето не може да говори нормално и да споделя ,а те постоянно ни се подиграват ебават ни ,защото аз съм бил някакъв тъп борец и не съм можел да се справям сам в живота или каквото и да било...Аз при всички тея работи като почнат да ме разпитват и се саберът около мен става ужасно ,да кажем ако баща ми го няма ...той майка ми не я взима с нас ,защото не иска да я питат нищо и да й споделя и постоянно лъже ,че е на работа ... И те знаят ,че лъже и не смеят да му кажат нищо ,защото почва ей така изведнъж да си тръгва ако сме на гости ,ставало уж нещо и ни вика айде тръгваме си довиждане това онова ,звъни му телефона...а ако ме питат пред него и аз същото казвам и после в повечето случай ям яко бой..УЖАС хора ..Сега съм 9 клас евентуално искам да стана барета след 12 клас или ММА боец....просто това си ми е мечта и мисля ,че поне за това ставам просто ако ме видите на живо... ще ме помислите за Агент 47 от Хитман филма и игрите ...в буквалния смисъл без да преувеличавам...кофти е ,че не се развеждат нито нищо ,аз дори съм го предлагал ,но бой или....