.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Обезкосмяване проблем ..

Здравейте ! Извинявам се ако има вече такава тема не съм я намерила . ...
    Та проблема ми е , че не мога да понасям обезкосмяването на интимните части с самобръсначка ... отнема много време и внимание и ефекта е краткотраен .Мина се добре гладко хубаво е има няма два дни и започва адски сърбеж който е доста неприятен и излизат пъпки трябва да чакам почти седмица за да поникнат пак за да мога да ги махна без раздразнения . Та ако имате някакъв друг вариант изпитан да речем ленти или някой продукт с по-голяма трайност . Разбира се не съм неграмотна знам и за кола маска при козметик но просто ми се струва доста болезнено живея в град с максимум 2 козметички който правят тази процедура познавам момичета които са пробвали и не са доволни от самия метод .

Принципно бръсненето не е оферта, аз също се дразня на краткотрайния ефект. Кола маската е добра идея, но там пак ще трябва да ги чакаш да пораснат, за да може да ги хване кола маската. Не те съветвам да пробваш с кремове, защото ефектът е същият като бръсненето, по-скъпо излиза, а тия кремове дразнят кожата. Може сама да си правиш кола маска, ако си по-сръчна сигурно няма да ти е толкова трудно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на strawberry88
    Тва пък толкова ли е трудно да си махнете едните косми, че всеки ден нови теми? Отиваш на козметик с кола маска да ги маха. Не е болка за умиране, търпи се. Иначе ще караш със самобръсначката. Твай.

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Принципно бръсненето не е оферта, аз също се дразня на краткотрайния ефект. Кола маската е добра идея, но там пак ще трябва да ги чакаш да пораснат, за да може да ги хване кола маската. Не те съветвам да пробваш с кремове, защото ефектът е същият като бръсненето, по-скъпо излиза, а тия кремове дразнят кожата. Може сама да си правиш кола маска, ако си по-сръчна сигурно няма да ти е толкова трудно.
    Не я карай да си прави, че може да си причини ужасни страдания. Тя на козметик не е ходила за да се запознае поне със самата процедура, та сама ще я направи. Я веднага при козметичките и не се лигави!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Бръсненето е гадно по-добре отиди на кола маска по ефикасна е в началото ще те боли ама се свиква

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си