.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Mermaidpr
    Guest

Каква е възможността ?

Здравейте на всички.
    ПРЕДУПРЕЖДАВАМ : Темата е за не гнусливи хора !

Правих секс с едно момиче, което беше в почти в края на менструалния си период.
    Обаче когато еякулирах(свърших), продължих половия акт за малко повече от 15 сек, но точно тогава ми се стори, че презерватива ми се изхлузва и си извадих пениса, мисля че не беше много изхлузен, но се притеснявам да не е попаднала някаква семенна течност в нея и съответно да стане/да е станала белята. ???
    Още, каква е и възможността да забременее в този период на цикъла си(имаше кръв по презерватива, когато го извадих) ?

Благодаря Ви !

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не е бременна

Не е бременна на 20000% дишай споко и ходи пак да опитате!

Mermaidpr
    Guest
    Как така, моля обяснете ми ?

Ами като за начало знаеш ли какво всъщност представлява мензисът?Номерът е , че най-грубо казано няма какво да оплодиш точно тогава.Извинявай не ми се пише на дълго и широко затова съм така груб в обясненията , но няма проблем няма как да има.

Mermaidpr
    Guest
    Мда е обаче нали сперматозоидите могат да оцелеят от 5 до 7 дена, а мензиса е макс 8, пък тя ми каза че е към края на периода си.

Не става толкова лесно. Вероятно не е в овулация, а и ти не знаеш дали е попаднала сперма в нея. Спокойно нищо ѝ няма.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Забременяла е да знаеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си