Здравейте, пише ви момиче на 16 години. Значи от около 1 година съм в нов клас и като цяло нямам проблеми със съучениците си, но почти никога не мога да намеря общ език с тях. Понякога ми е много скучно и имам голямо желание да си поговоря с някой. Не, че не мога да го направя, но в повечето случаи имам чувството, че си говорят празни приказки, които не ме вълнуват и няма кой знае какво да кажа по въпроса.
Има и случаи, когато казвам нещо но всякаш не ме "отразяват" или може би не чуват какво точно им казвам тъй като аз говоря и малко тихо и говорейки си не разбират какво им казвам.
Таа според вас струва ли си да се занимавам с неща, които не са ми интересни за да се впиша някъде? Другия вариянт е да стоя и да мълча като пукал, за друго поне не се сещам.
Попринцип съм горе доло общителна и в стария си клас не съм имала този проблем. Имах няколко съученици, с които се разбирах много добре и до ден днешен се виждаме, но не ми е приятно докато съм на училище междучасията да дремя само или да си играя на телефона.
Какво бихте направили вие, ако бяхте на мое място? Благодаря предварително.