.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем с компютъра!ПОМОЩ!

Преди около 2 месеца си преинсталирах лаптопа и по едно време ми се доигра league of legends!Окей тръгна ми!Доигра ми се minecraft...И тя ми тръгна,но проблема е,че други игри,като just cause 2 (купена) не ми тръгва,Call of Duty 2 също,The Cave също...Странното е,че преди лаптопа да бъде преинсталиран всичко си вървеше!?!
    Когато пусна Just Cause 2 пише-"Windows can check online for a solution to the problem"
    Някой който разбира моля да пише дали е от драйвърите или нещо друго...
    Характеристиките на лаптопа са:
    Windows 7 Ultimate (Пиратски)
    Copyright 2009 Microsoft Corporation
    Service pack 1
    Processor Intel(R) Celeron(R) CPU 100OM @1.80GHZ
    RAM: 2GB
    System type: 64-bit
    Благодаря!

Пиратски ли недей ползва такива аз ползвам само оригинали и всичко е окей защото абе по добре прочети повече какво правят пиратските

А и мн малко рам памет имаш аз имам около 700GB обаче съм го разцепила на 5диска е не точно аз а братчет ми
    Последно редактирано от ive0808 : 12-27-2014 на 06:54

H_D
    Guest
    zdraveite na skoro si kupih laptop hp pavilian nootebook i neiskat da tragvat vsichki igri izpisva mi ,,Windows can check online for a solution to the problem,,slojil sam absolutno vsichki draivari na video kartata i direktX 11 netragvat absolutno vsichki plis HELP ot 6 meseca sam taka i se macha plis help

Мега фен
    най-вероятно проблемът е най-вече нещо със самия windows

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от ive0808 Виж мнението
    А и мн малко рам памет имаш аз имам около 700GB обаче съм го разцепила на 5диска е не точно аз а братчет ми
    имаш 700GB рам WOW
    Ще ти кажа само едно МЪЛЧАНИЕТО Е ЗЛАТО
    придържай се към тая мисъл

Ами лаптопа ти е твърде слаб за да подкара JC2. Имам приятел със по мощен от твоя и пак има FPS лаг. Почакай до по-добри времена и тогава я играй .

До ive0808:
    Това за което говориш е памет за ЗАПИСВАНЕ И СЪХРАНЯВАНЕ на информация. И тази памет се разцепва на ДЯЛОВЕ, а това че Уина го вижда като диск е друг въпрос. РАМ паметта е за изпълнението на програми. Дори и от НАСА нямат толкова много РАМ.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си