.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Angry Ужас...помагнете :)

Здравейте ! От доста време ме мъчи един кожен проблем . Та имам пъпки гадни . гнойни , тъпи , грозни . Вече съм на 18 и мисля, че да са от пубертета е малко странно пък и докато бях на 14-15 нямах . Смених фон дьо тена с BB крем същата работа . Правя си маски с морков и жълтък не помага използвах един антибиотик само се увеличиха ... правя си пилинг с утайката на кафето не става нищо . Приятелките ми се , шегуват с мен , че причината е това , че не съм спала с момче и хормоните бушували .. ха-ха не мисля , че това е причината та мисълта ми е ако някой има някаква представа какво мога да направя да сподели . ИСКАМ да подчертая , че поддържам хигиената на лицето си доста добре сутрин , обед , вечер го мия дори ползвам розова вода уж почиствала и освежавала , зная , че не е голяма работа това което пиша хората ходят на дерматолози , но аз нямам тази възможност колкото и странно да ви звучи. Всяко едно мнение е добре дошло

Консултирай се с лекар. Понякога упоритото акне е признак за хормонален проблем. Разбира се, може и да е друго, просто споменавам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на chupachups
    http://biotrade.bg/acne-out/acne-out...?p=48&l=1&id=3 Това.
    И аз съм с много проблемна кожа и понеже съм състезателка по плуване и всеки ден в басейна с тоя хлор е страшно... Много ми помоган от както го купих. Но има и хора на които им прави проблеми, зачервявания и т.н. при мен нямаше такъв проблем. Много съм доволна. Линка е на крема, но попринцип имат и други продукти които не съм пробвала, за да ти кажа как са

бахти приятелките...може би проблема е отвътре,а не отвън?нездравословното хранене също е причина за появата на пъпки

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Не си експериментирай, моля те!!!
    Онова, което влияе добре на една кожа, на друга изобщо не влияе по какъвто и да е било добър начин. И аз имах по-проблемна кожа, всякакви маски и кремове, за които виждах и четях мнения трябваше да ги изпробвам и накрая единственото, което направих, беше да си раздразня и разраня кожата допълнително.
    Голямо мъчение е, да, пъпките скапват и самочувствие, и всичко, но мисля, че е най-добре да посетиш дерматолог и/или някой добър козметик, който си разбира от работата. Както казаха по-горе, пъпките често се появяват от хормонални проблеми, нездравословен начин на живот, неправилна козметика и прочее...

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Мисля, че почистване на лице при козметик ще разреши проблема ти, но все пак се консултирай с дерматолог. Както казаха може и да са хормони, което хич не е изключено.

И аз смятам, че трябва да отидеш на лекар. Аз имах проблем в 6/7 клас с много тежко акне. Бях на кожен и честно казано може и от възрастта да съм се поизчистила, но мисля, че и жената ми помогна доста. (Процедури не са ми превени, а просто смених 2-3 крема от някаква серия)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bboommcllaapp Виж мнението
    хората ходят на дерматолози , но аз нямам тази възможност колкото и странно да ви звучи. Всяко едно мнение е добре дошло
    За кое нямаш възможност? Да отидеш при личната и тя да ти даде направление за дерматолог, където да те прегледат безплатно?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За кое нямаш възможност? Да отидеш при личната и тя да ти даде направление за дерматолог, където да те прегледат безплатно?
    Може за няма възможност да си купи нещата, които лекаря ще и изпише.

Ако си от София отиди в Panderma и си запиши час при д-р Мая Тачева. Силно препоръчвам, много ми помогна.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    А имаш ли представа от тия експерименти колко си си навредила? Нищо чудно затова да продължават да излизат..
    Дерматолог.
    Аз съм на 20 и пак от време на време ми излизат, така че възрастта няма значение.
    Престани сама да си човъркаш лицето, сериозно!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Може за няма възможност да си купи нещата, които лекаря ще и изпише.
    Но може да отиде и да чуе мнение .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Фен
    Град
    near the water
    Най-правилното е да отидеш на лекар. За тези проблеми възрастта няма значение и изобщо не слушай приятелките си. Към момента което можеш да направиш е да си почистваш лицето само с лосиони и да не слагаш грим, за да диша кожата на лицето.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Акнето без дерматолог няма да изчезне, вземи си направление и отивай. БЕЗПЛАТНО Е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си