.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Red face

Отдавна не съм влизал тук, но поздравявам всички с Рождество Христово и особено defender, като го поздравявам за дейността му във форума и му желая дързновение, волски нерви и любов към заблудените, дори когато те парадират с невежеството си, без да го осъзнават. Христос търси да се роди в душата на всекиго, а както обикновено място за Него няма. Хората са заети с разни дреболии.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pitancho Виж мнението
    Отдавна не съм влизал тук, но поздравявам всички с Рождество Христово и особено defender, като го поздравявам за дейността му във форума и му желая дързновение, волски нерви и любов към заблудените, дори когато те парадират с невежеството си, без да го осъзнават.
    само че първо ще трябва да отвърне себе си от невежеството и заблудата си, освен че и от бай-ганьовщината си, пък и от горделивостта/надменността си...

Голям фен Аватара на Liora
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    какъв "хор"?!, няма такъв Бог в Библейските писания

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/3tags-prod/article/5529e651f28a2/5529e65202ece/original.jpg
    кой ти е наговорил такива неща за Божия Син?!, ако някакви юдаисти, не ги слушай, Исус няма нищо общо с египетските богове и лордове, нито египетските имат нещо общо с Библейския, Исус е засвидетелствуван на много места в Библията, дори и Соломон е пророчествувал за Него

"По-добро е бедно и мъдро дете
    Нежели цар стар и безумен
    Който не приема вече съвет;
    Защото единът излязва из дома на узниците за да царува,
    А другият, и цар да се е родил, става сиромах.
    Видях всичките живи които ходят под слънцето
    Със сина, втория, който ще стане вместо него:
    Няма край на всичките люде,
    На всичките които са били пред тях;
    А дирните не ще се възвеселят в него.
    И това е прочее суета и угнетение на духа." Еклесиаст 4: 13-16

Каквото съм сметнал за нужно, съм го написал. Посланието ми си има адресат и няма нужда да бъде допълвано от доморасъл дървен философ, неориентиран за време, и самоличност.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ето защо брат defender жалееше толкова за този Pitancho!

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Кога е почнало същесвуването на Бог?

Мега фен
    Каквото съм сметнал за нужно, съм го написал. Посланието ми си има адресат и няма нужда да бъде допълвано от доморасъл дървен философ, неориентиран за време, и самоличност.
    в миналия пост не съм казал нищо за теб, и не виждам с какво толкова си се помислил, че си много по-полезен от всеки друг?!, такива дето нито изгонват бесовете от обладаните, нито изцеляват болните с молитва, нито възстановяват сакати/инвалиди, нито възкресяват мъртви, нито свидетелствуват добро слово, нито се вижда да проявяват нелицемерна любов към ближния си, с лопата можеш да ги ринеш, всеки може да ти говори някакви сектантски работи, но не всеки е вършил делата на Исус и Неговите истински ученици представени в Библията, така че какво ако правим 101 ритуала в час, а не сме полезни по отношение на всеобщото освещаване за изобилен и вечен живот в истинския Господ Бог?!, имало е хиляди случаи хора да послушат сектанти, и резултатът в крайна сметка е бил жалък, така че защо трябва да правим/повтаряме същата грешка и ние?!, ако отидеш на лекар, но всеки такъв те отпраща с думите "покай се" и не те лекува, каква полза от медицината?!, така и няма полза от вярващи/духовни служители, които не принасят плодовете на Исус и Неговите истински ученици
    Последно редактирано от npp : 12-27-2015 на 17:21

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Кога е почнало същесвуването на Бог?
    съществуването на Бог няма начало, нито край, Той е безкрайно съществуващ, просто си Го има

честито Р.Х. и на теб

за кое твое откровение говориш?
    Бъзикам се с прилагателното "магарешко". Но става въпрос за това, което съм споделил преди една година в тоя пост под пожеланието си към всички вас.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Joe An Виж мнението
    Бъзикам се с прилагателното "магарешко". Но става въпрос за това, което съм споделил преди една година в тоя пост под пожеланието си към всички вас.
    ако говориш за тази тема, дефендър я рефрешна

Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Сериозно ? WTF ?

А като умрем, говорим и си с Бог? В смисъл, можем ли да си водим диалог с него??

Мега фен
    А като умрем, говорим и си с Бог? В смисъл, можем ли да си водим диалог с него??
    да, възможно е, но не казвам, че всеки, който умре ще може да води диалог с Него

Мега фен
    ...
    Здравей Питанчо, къде се изгуби човек?

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Здравей Питанчо, къде се изгуби човек?
    Нещо ровех из търсачката и ме препрати към форума, та реших да поздравя за празниците хората тук, докато все още това не се възприема като проява на лош вкус или на нетолерантност, както е вече тук-там из цивилизована Европа. Ще надничам по-често от напоследъка, белким се весне някой незнаещ, че то тук ,,знаещите'' са нагъчкани като попови лъжички в изсъхваща локва и спамът е тотален.

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Искаш да кажеш, че Бог като е създал човека е създал нещо некачествено, долнопробно и отвратително ли, сякаш така говориш за женската вагина и че се е родил като човек? Тъй като Иисус е връзката между Бог и човек, сякаш нормално е да бъде Богочовек.

Значи Иисус излязъл от жената, като човек, ти звучи зле, а че Бог създал човека долнопробен, че да може да роди Иисус ти звучи добре?
    Казвам, че можеше да дойде от небето, например.
    А не да излиза от вагината на жената. Все пак е Бог.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Казвам, че можеше да дойде от небето, например.
    А не да излиза от вагината на жената. Все пак е Бог.
    А Бог да спасява хората не чрез Себе Си (в лицето на Иисус), а чрез някакъв си човек Мохамед, как ти звучи?
    Някакъв си зависим бог, който разчита не на себе си в делото на спасението, а на някакъв си човек Мохамед.
    И даже, който не вярвал в човека Мохамед, че е негов пророк нямало да се спаси. Ся спасението от Бог ли зависи или от човека Мохамед, който в същото време дори няма съдружие с аллах, щото аллах забранявал, ама в същото време спасението в аллах зависи от мохамед и не може да стане без вяра в него, че е негов пророк.
    Последно редактирано от defender : 12-29-2015 на 18:02

Мега фен
    ЧНГ

ЧНГ
    Ти как празнува?

Мега фен
    Ти как празнува?
    обикновено празнувам нова година в семейна обстановка както коледа

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    обикновено празнувам нова година в семейна обстановка както коледа
    Колко скучно... Очаквах много повече от теб. Разочарова ме.

ЧНГ
    Ч.Н.Г и от мен на всички тук! Бъдете здрави, успешни, обичащи, любящи и спасени от всяко зло чрез упованието си в Бога!

ЧИН-ЧИН

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си