- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анална промивка-как,с какво,колко и всичко по темата(Най-накрая!)
Здравейте на всички,доста се рових из нета по темата за аналните промивки,и никъде не е написано най-важното по темата-Най-добре ли е да се прави промивка с балон от аптеките,Каква трябва да е позата за промивка,С какъв разтвор или с каква вода да се прави-стерилна или може от чешмата(защото се продават специални приставки за душове за промивка),което ме ужасява...Нека хората с опит по темата да пишат,а другите-питайте,моля ви само без идиотски постовеБлагодаря!
Може и само с хладка вода. Изтискваш цялото това за промивката и отиваш да се напъваш в тоалетната. Така 4-5 пъти
Пак се почна с тъпизмите...като не можете да помогнете,не разводнявайте темата с тъпизми!
И не,цялата информация я НЯМА!
Цялата информация, която си изредила, я има в нета. Ама цялата от-до.
Интересно как някои сме я прочели тогава.
http://www.zemianazaem.com/archives/149 - първи резултат в Гугъл, мързеливо същество такова.
И съвети за различни промивни течности има, и за поза (че даже са се престарали с описанието, все едно цял ден това ще правиш), и с какъв уред.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-26-2014 на 22:18
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Обожавам,когато думите ми се потвърждаватПродължавайте с опитите да си излекувате комплексите,нека Администрацията на сайта реши какво да прави с вас,аз се забавлявам,само това
Смело напред!
Като знам че темата е пусната от мъж(жалко подобие на мъж, по- скоро шибан педау) и като я видя в топа и как се палиш за тъпата ти промивка и почва да ми се повръща и повдига. Ще умра. Моля те изтрий се и тъпата си тема и изобщо ако можеш да се изпариш гнусар гаден
Администрацията на сайта ще изпрати инквизицията , която да ни нашляпа , а ти се забавлявай с пълно дупе.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ии кат няква жена си маа му. Не хвана важната част от изречението ама си четеш и отговаряш свободно избирателно на квото ти отърва
Интересно, за пинкуу вече знам, че я трамбоват в дупето, но виждам и други даващи съвети, явно от собствен опит.
Почваш да ме съмняваш че си го правила въобще
Ти сериозно ли мислиш че изкарваш всичко с твойто ходене до ВЦ, аз да ти го вкарам както трябва пък тогава пак ми говори
Добре че съм го правил с чистоплътна жена преди, със случайни никога, няма и да го поискам!
Какво ще рече както трябва? Целия? Вкарват ми го и съм нямала проблеми досега.