- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Любими парфюми !
Здравейте момичетаПредлагам тук да споделяме любимите си парфюми. Аз имам няколко: Carolina Herrera CH Sublime, Carolina Herrera 212 Sexy,Guerlain La Petite Robe Noire,Trussardi My Name. Споделяйте вашите
![]()
Pink Sugar на Aquolina. Обожавам го <3
Парфюм "Реджина Флорис" http://krem.dx.am/page-32.html
Много са,но тези са последните използвани от мен
Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her
Lancome La Vie Est Belle
Cacharel Amor Amor
Paco rabanne black xs, DKNY be delicious зеленият, yves rocher so elixir purple, Yves Rocher Candied Mallows това са парфюмите, които ползвам в момента, но имам и още любимци![]()
От близо две години ползвам lancome - la vie est belle, обичам си го.
Харесвам сладникави тип него, също ричи ричи на нина ричи ( тъмно-цикламения с капачка като панделка) , също на лавин - me.
Ако реша да сменя обаче, ще взема 5th avenue или има един черен продълговат на bvlgari, тежък, ама е страшен
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Armani Acqua Di Gioia си ми е фаворит и си го харесвам много <3
Скоро си взех на Avon-Little White Dress, който също ми хареса много.
За неособено голям любител на парфюмите имам прилична колекция в момента.
Majolica Majorca Majoromantica е най-скъпият парфюм, който съм купувала и в момента си чакам втората опаковка от него. Влюбена съм и това е първият парфюм, който имам намерение да купувам отново и отново. Мирише на червени плодове.
Yves Rocher So Elixir Purple ми е най-новото попадение и е прекрасен парфюм, освен това се задържа над 24 часа.
Yves Rocher Moment De Bonheur също ми е от декември, много свеж и лекичък, подходящ за всеки повод.
S.T. Dupont Essence Pure Ocean ми беше много любим преди, но за нещастние е много нетраен и твърде скъп и в момента го нямам.
Разни други ароматчета, които харесвам и ползвам честичко са Avon Perceive Dew, Yves Rocher Comme Une Evidence и The Body Shop Dreams Unlimited Sun Fresh.
Иначе от година точа лиги по L'Occitane Fleur De Cerisier, който ухае невероятно на черешки, но 40+ евро са ми много за него. Чакам да го намалят.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Gucci-Flora
Lanvin-Marry me
Escada-Absolutely me
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Този ли http://perfume168.com/Images/Product...0140411544.jpg ?
И на мен ми е тотален фаворит, обожавам и http://arlen.bg/userfiles/productlar...oduct_1662.jpg
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Момичета някой ползвал ли е Jennifer Lopez - My glow някакви мнения за него ? Чудя се дали да си го взема![]()
Chanel №5 само на мен ли ми е адски противен? Сигурно, защото съм парфюмен инвалид, но този тип аромати ме карат буквално да се преместя на поне 5 метра от парфюмирания.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мен същевременно ме кефи, същевременно се страхувам да слагам нещо толкова тежко всеки ден ( както ти отбеляза, не всеки би харесал миризмата ).
Пък ми се иска и само един парфюм да позлвам, да си смърдя по един и същ начин, например в старата ми работа ако някой се вози в асансьора след мен, знае че вече съм на работа, или ако дойда тихомълком и не ме чуят - ме надушват и питат за менЖивеех точно срещу офиса ми и като се пръсна преди да изляза - то я минат 5 минути, я не и съм там, и мириша зверски
Та, в този аспект, след като това започна да ми се случва, парфюма го приех като нещо много лично и определящоИ се чудя дали все още искам да смърдя сладникаво, или да смърдя тежко, щото и тежкото не е зле.
Само тез свежите аромати не ги харесвам, твърде оптимистично ми миришат, а аз съм гаден циник.
Последно редактирано от NomNomNom : 01-05-2015 на 15:02
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Оффф мани го тоя Lady million... в началото ми харесваше, ама най-добрата ми приятелка има 4 парфюма Lady million, уля се и ми се гади вече![]()
Първо, че аромата е бабешки, второ е супер безинтересен.![]()
Какво мислите за парфюмите на Рефан? Мама има колежка , която много използва техни и е доволна. Сега иска да и помогна да и изберем подарък и знам само , че си пада по по-тежките като този за който сте писали : Chanel №5 . Има ли си там някакъв номер? От къде мога да намеря Актуален списък с някакви номера, защото съм виждала , че уж репликите които правят са с номерца - Ходиш,търсиш,миришеш и ти наливат в някакви шишенцаМного отдавна не съм влизала в подобна парфюмерия и не знам как стоят нещата.