- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- отново и отново за обезкосмяването
Момичета някоя от вас обезкосмява ли си интимната зона (и отзад)с депилиращи ленти за тяло....моля ви споделете какви ползвате, болезнино ли е....все още не мога да се справя с това обезкосмяване там ...не искям козметик
По-добре си отиди на кола маска, няма какво толкова да се притесняваш, не си единствената. Боли си, но е за секунди и е 100 пъти по-ефективно от колкото лентичките.
Плюс сама отзад да се дърпаш, не знам как ще се чепиш и как ще го направиш, но на мен ми звучи доста неготино.
Ако пък толкоав държиш сама да се спряваш, продават бурканчета истински восък на Veet , който го притопляш на микровълнова, заедно с лентички. Той е по-добър от готовите лентички.
Ами също до попитам....не могя да нося прашки с клин защото винаге стават мокри петна....как да избегна това :/
Тия депилиращи ленти са голяма греда. Особено тия на Елеа и на Дева. Не хващат всички косми, трудно е да си правиш сама кола маска, изобщо с ленти не е оферта. Отиди на козметик, не яде хора.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не искаш козметик? Защо? Защото ще го уплашиш с твоята гориста повърхност ли? Препоръчвам ти да се намажеш с дебел слой бензин и една кибритена клечка би свършила добра работа. Успех, мое космато момиче!