- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли го направили?
Харесвам един мъж ,но не съм влюбена в него.И съм девствена и той ме харесва и иска да го направи с мен ,но ме е страх да не съжалявам.Вие бихте ли го направили за първи път с някой без да сте влюбени в него?Най -вече момичетата питам
Харесваш го - всъщност, привлечена ли си от него?
Има две основни гледни точки, избери си :
Ако се виждаш някой ден булка, или с човек до теб за дълго/до живот:
- Можеш да се пазиш възможно най-чиста и недокосната, докато не се появи той, в когото си наистина влюбена, той също влюбен, и имате прекрасни взаимоотношения. Това обаче не означава, че не трябва да се ограмотяваш на тема секс, - не само за физиология и безопасност, но и как да му доставяш и как да си доставяш удоволствие + не само физическо удоволствие, но и - какво поведение да имаш, и как да предложиш разнообразие.
- Можеш да си спиш с други, когато и колкото ти е кеф, и когато се влюбиш - пак същото , като горе ^^
Та, мисълта ми е, ако ти е любопитно и ти се прави секс, и ако си мислиш , че в идните години няма да се задомиш и че ще спиш с някого, с когото няма да сте заедно завинаги - няма лошо. Преди някой да се е хванал за любопитството - много хора са правили секс за първи път и от любопитство.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами.. аз съм го правила. И първия път... и други пъти. Всъщност съм се влюбвала само в двама от тези, с които съм правила секс. И не съм съжалявала никога. Физическото привличане ми е било достатъчно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако ми е просто crush, както в твоя случай - не.
Интересно ми стана, че каза мъж, не момче. Тоест сигурно е 25+, а ти по-малка, така че си помисли дали не те харесва, само за да ти го пъхне.
Все пак си е твой живота, прави това което сметнеш за добре, но все си мисля, че ако го направиш ще съжаляваш.
Да ти разкажа една история която може да ти хареса .
С приятеля ми сме заедно от 7 месеца . Познаваме се от около 14 години
На 17 бях , девствена бях и вече не ми се стоеше така и реших да е с него.
След 1 месец решихме , че искаме да сме заедно .. така че давай .. нищо не губиш![]()
Поредното доказателсво за това че винаги жените си избират мъжете. Една жена хареса ли си някой край с него, изгорял е.
^Обаче въобще не ти разбрах историята. Значи.. ако сега си на 19 то значи се познавате от 5 годишни, обаче преди 2 години си се из****ла с него 1 път и си го пуснала да ходи по мъките година и половина и преди 7 месеца пак си го взела ? Обаче последното ти изречение не се връзва !
хахане ..
Познаваме се от както се помня.
Не съм се из**ла с него преди 2 години.
От 7 месеца сме заедно , спах с него преди 8 месеца.
Ох че почна да ме объркваш![]()
Направи го за първи път с някой които си заслужава. А следващите пъти може и за удоволствие само.
Кой каквото си направи си е за главата му
самата ти не знаеш дали ще съжаляваш или не!а питаш нас,какво очакваш конкретен отговор, ДА ИЛИ НЕ....?
та ти си млада,не си на 31 години работеща в предприятие и се чудиш дали да спиш с колегата който е женен с 3 деца ...
давай имаш право на много грешки в този живот!
Тука ми намирисва на нещо като 15г с някой на моята възраст хахах. Ако случая е такъв и бях на твое място определено бих се замислил.