- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оф и аз не знам вече...
Не знам за тук ли е или не тая тема,но... Побърквам се!
Така имам си сериозен приятел от почти 2години вече.Имаме малко по-голяма разлика във възрастта (7години.)Обичам го.Но преди да тръгна с него бях се увлякла по едно момче от компанията ми ,той замина да учи в друг град и почти бяхме изгубили връзка.Нещата уж утихнаха,но ето че година по късно аз също се преместих да уча в същия град и подновихме контактите си. И тази тръпка се завърна.Не знам само сексуално привличане ли е не е ли.Самото момче се държи приятелски или пък не. Често когато му звънна отговора е "слушам те мила моя" "кажи бейби" "как е моето момиче" и разни такива . Не знам закача ли се само или има някви "намерения" към мен. Като цяло се държи доста отпуснато с всички. Но на другите момичета в компанията не говори така. Чувствам се объркана искам да разбера били се случио нещо м/у нас,но струва ли си да изгубя момчето което обичам заради тръпката към някой,който сигурно дори не ме възприема като нещо повече от приятелка.Объркана съм и на знам вече..Вие какво бихте направи ли на мое място
Не заменяй този, когото обичаш за някой към когото просто те влече... Влечението е временно![]()
Ако обичаше този, когото твърдиш, че обичаш нямаше да задаваш такива въпроси.
Щом ти говори така значи наистина те обича. Аз говоря същото мани че го говоря и го показвам просто и ти му показвай любов. И се виждайте не го разкарвай момчето това е моят съвет.
България над ВСИЧКО
Мадамата, просто бъди директна с него, това е единствения начин да разбереш какво става в главата му.
Обясни му, че не ти допада начина, по който се отнася с теб, защото те обърква и ако иска нещо повече от приятелство с теб - да ти го каже, като мъж.