- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нужда от съвет! за махане на петна?
Здравейте.. Снощи стана беля в една кола ,която ми оставиха. Ще карам по същество ,за да не изпадам в подробности..
На задната седалка останаха петна от един мъж ,който се надявах че днес вече ще са се махнали ,но се бяха запекли още толко..
Опитах да ги изчистя с мокра кърпичка но само се размаза.. Някой знаел ли с какво се махат или дали тапицерията може да се сваля по някакъв начин и да се пере?!
Благодаря ви предварителноважно ми е защото утре по това време ще си е тук и трябва да му я върна ,а се вижда супер много и със сигурност ще има проблем..
Само аз ли не разбрах кви са тея петна от мъж...? Да не да е срал...и защо за бога това е в раздел секс ?
Ами отиваш до магазина и купуваш нещо за почистване на седалки за кола има си специализирани препаратчета дето вършат добра работа, ама сега след като си го оставила да засъхне яко не знам.
Снощи взех от една бензиностанция ,някакво където се пръска с четчица на него ,но още се личи..Тапицерията е светла и може би за това.. Разбрах се с един познат ,който работи в автомивка да я вземе днес ,но ако и той не успее не знам.Сигурно ще разлея нещо друго за да го залича ,защото колата е на приятелят ми и той веднага ще заподозре..
И все пак за да отговоря на wolfas мисля ,че беше излишно да изпадам в подробности ,защото е ясно какви са петната щом са в този раздел.. Просто попитах защото може и друг да се е сблъсквал..И аз съм имала такива петна на рокли и дрехи ,но там ги пускаш в пералната и забравяш.. за това попитах
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да разбирам ли, че си изневерила на приятеля ти, в НЕГОВАТА кола ? Ако е така силно се надявам да разбере и да си понесеш последствията. Аман от боклуци.
Много мразя такива безпринципни лекета. Ти представи си приятеля и гласува доверие да и остави колата си. Тя да може с "един мъж" да оставя "едни петна". Чакай че се нервирах тука обедно.
Ама и гледай, че капка срам няма. Гнусно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Долна история. Кажи на приятеля си и се разделяйте. Еднакво гадно би му било - с или без тея неща в колата му. Силно се надявам петната да бъдат толкова изчистени, колкото и гадната следа от навигацията, заради която бях готов да си продам почти новата кола.
Поисках съвет ,защото колкото и да се правите все на някой му се е случвало..Мислех че за това е форума ,а не да обиждате без да знаете каква ни е историята ,дали и той ми е изневерявал ,дали съм го направила просто защото така се е случило или не съм била съвсем с трезво мислене.. Както и да е ,просто не избухвайте без да знаете..
И все пак момчето от автомивката се справи..има само съвсем леки следи ,само където седалката е малко мокра все още ,но каза че я чистил с някаква пара за това..
Начи, ваша работа си е колко си кръшкате, няма лошо.
Просто това да му правиш петна в колата е долно, защото излиза, че ти го използваш за колата му, за да ебеш други хора в нея. Имам предвид, под този параграф е долно. Иначе, ако си имаш твоя кола, прави си петна колкото искаш.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хахахах, да изневериш в колата на гаджето си... думи нямам. Дано види петното!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
да ти кажа честно от жени като тебе най-съм страдал
и дявола ще се възмути от това което искам да ти кажа но понеже съм добра душа ще ти дам съвет
кажи му истината тя се помни лено и не се забравя така ще си спестиш много проблеми ако го обичаш това ще е най-добре за връзката ви
ако пък тя приключи може да е по-добре и за двама ви
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.