.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Нужда от съвет! за махане на петна?

Здравейте.. Снощи стана беля в една кола ,която ми оставиха. Ще карам по същество ,за да не изпадам в подробности..
    На задната седалка останаха петна от един мъж ,който се надявах че днес вече ще са се махнали ,но се бяха запекли още толко..
    Опитах да ги изчистя с мокра кърпичка но само се размаза.. Някой знаел ли с какво се махат или дали тапицерията може да се сваля по някакъв начин и да се пере?!
    Благодаря ви предварително важно ми е защото утре по това време ще си е тук и трябва да му я върна ,а се вижда супер много и със сигурност ще има проблем..

Само аз ли не разбрах кви са тея петна от мъж...? Да не да е срал...и защо за бога това е в раздел секс ?

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Явно е сперма... нали? Или?

Мега фен Аватара на draid
    Ами отиваш до магазина и купуваш нещо за почистване на седалки за кола има си специализирани препаратчета дето вършат добра работа, ама сега след като си го оставила да засъхне яко не знам.

Снощи взех от една бензиностанция ,някакво където се пръска с четчица на него ,но още се личи..Тапицерията е светла и може би за това.. Разбрах се с един познат ,който работи в автомивка да я вземе днес ,но ако и той не успее не знам.Сигурно ще разлея нещо друго за да го залича ,защото колата е на приятелят ми и той веднага ще заподозре..

И все пак за да отговоря на wolfas мисля ,че беше излишно да изпадам в подробности ,защото е ясно какви са петната щом са в този раздел.. Просто попитах защото може и друг да се е сблъсквал..И аз съм имала такива петна на рокли и дрехи ,но там ги пускаш в пералната и забравяш.. за това попитах

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Gabi94 Виж мнението
    И аз съм имала такива петна на рокли и дрехи ,но там ги пускаш в пералната и забравяш.. за това попитах
    Как, по дяволите , толкова ли не може да ти уцели устата, тялото, ти не можеш ли да я махнеш тази рокля, а за презервативи чували ли сте, защо си мърляте дрехите
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Да разбирам ли, че си изневерила на приятеля ти, в НЕГОВАТА кола ? Ако е така силно се надявам да разбере и да си понесеш последствията. Аман от боклуци.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Да разбирам ли, че си изневерила на приятеля ти, в НЕГОВАТА кола ? Ако е така силно се надявам да разбере и да си понесеш последствията. Аман от боклуци.
    Не бе , сигурно онзи си е лъскал сам в колата, тя не е знаела или някакви нейни приятели са се таковали там
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Много мразя такива безпринципни лекета. Ти представи си приятеля и гласува доверие да и остави колата си. Тя да може с "един мъж" да оставя "едни петна". Чакай че се нервирах тука обедно.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Много мразя такива безпринципни лекета. Ти представи си приятеля и гласува доверие да и остави колата си. Тя да може с "един мъж" да оставя "едни петна". Чакай че се нервирах тука обедно.
    Според мен си се нервирал повече заради колата.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Според мен си се нервирал повече заради колата.
    ми то и аз да бях и аз щях да се изнервя ...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata Виж мнението
    ми то и аз да бях и аз щях да се изнервя ...
    Еми да, човек трябва да се кахъри само за важните неща в живота си.

Момчето от автомивката май също заслужава нaграда.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Еми да, човек трябва да се кахъри само за важните неща в живота си.

Момчето от автомивката май също заслужава нaграда.
    Секс на задната седалка.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    значи направо не знам къде да се завра

Ама и гледай, че капка срам няма. Гнусно
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Точно...

Хахахах.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Долна история. Кажи на приятеля си и се разделяйте. Еднакво гадно би му било - с или без тея неща в колата му. Силно се надявам петната да бъдат толкова изчистени, колкото и гадната следа от навигацията, заради която бях готов да си продам почти новата кола.

Поисках съвет ,защото колкото и да се правите все на някой му се е случвало..Мислех че за това е форума ,а не да обиждате без да знаете каква ни е историята ,дали и той ми е изневерявал ,дали съм го направила просто защото така се е случило или не съм била съвсем с трезво мислене.. Както и да е ,просто не избухвайте без да знаете ..

И все пак момчето от автомивката се справи..има само съвсем леки следи ,само където седалката е малко мокра все още ,но каза че я чистил с някаква пара за това..

Поисках съвет ,защото колкото и да се правите все на някой му се е случвало..Мислех че за това е форума ,а не да обиждате без да знаете каква ни е историята ,дали и той ми е изневерявал ,дали съм го направила просто защото така се е случило или не съм била съвсем с трезво мислене.. Както и да е ,просто не избухвайте без да знаете ..

И все пак момчето от автомивката се справи..има само съвсем леки следи ,само където седалката е малко мокра все още ,но каза че я чистил с някаква пара за това..
    Така като те гледам какви ги говориш, по-добре беше да си беше замълчала, че тия оправдания са едни като от 15 годишна.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Така като те гледам какви ги говориш, по-добре беше да си беше замълчала, че тия оправдания са едни като от 15 годишна.
    еми тя е на толкова де то от 15 до 20 год оправданията са все едни

Поисках съвет ,защото колкото и да се правите все на някой му се е случвало..Мислех че за това е форума ,а не да обиждате без да знаете каква ни е историята ,дали и той ми е изневерявал ,дали съм го направила просто защото така се е случило или не съм била съвсем с трезво мислене..
    Начи, ваша работа си е колко си кръшкате, няма лошо.
    Просто това да му правиш петна в колата е долно, защото излиза, че ти го използваш за колата му, за да ебеш други хора в нея. Имам предвид, под този параграф е долно. Иначе, ако си имаш твоя кола, прави си петна колкото искаш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Опитай с вода а не с мокра кърпичка

Хахахах, да изневериш в колата на гаджето си... думи нямам. Дано види петното!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    да ти кажа честно от жени като тебе най-съм страдал

и дявола ще се възмути от това което искам да ти кажа но понеже съм добра душа ще ти дам съвет

кажи му истината тя се помни лено и не се забравя така ще си спестиш много проблеми ако го обичаш това ще е най-добре за връзката ви

ако пък тя приключи може да е по-добре и за двама ви
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си