.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Двойна менструация ???

Здравейте имам следния проблем,но се надявам да не е сериозен ! Значи на 19 съм и цикъла още отначало ми беше нередовен. Пих противозачатъчни и се пооправих На 18.12 ми дойде и продължи както обикновено около седмица. Но вчера ми дойде пак.Преди ми е ставало така само 1 път,но нещата се оправиха сами Не съм правила секс от месеци и в момента не съм на хапчета регулиращи цикъла и не съм бременна На какво може да се дължи? Ще бъда много благодарна ако някоя,на която се е случвало ми каже или знаете за ваша приятелка.На доктор смятам да отида максимално скоро

Повече от фен Аватара на fls63
    И на мен ми се е случвало,мисля че два пъти,но не се притесних.Помислих си че е нормално.Не съм ходила по лекари.. и засега всичко си е както преди.Но ако смяташ че нещо не е наред,посети лекаря си.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    При мен почти винаги е така, защото резките промени в климата ми влияят.

Е аз не съм си сменяла града

Ако скоро си спряла противозачатъчните, може да е от това. Просто тялото ти има нужда да се адаптира отново.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Нее от много време не съм пила подобни неща и не съм си сменяла драстично начина на живот.Някоя с подобен проблем има ли

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    И на мен ми се е случвало. Понякога е от стрес, понякога както казаха е от смяна на климата или на нещо в ежедневието... Има много причини, но ако се притесняваш просто отиди на лекар и всичко ще е ок
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си