- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Аз па съм на страната на терористите!
т'ва на митака идеята е мн добра
вместо по затворите, може да ги прибират в зоопаркове - аз лично бих посетил![]()
даже кинти ще има в цялата работа
Не бих оправдала убийството с нищо, е , почти с нищо, но в тоя случай аз страна не бих заела. Едните се гаврят с нещо много, много свято за другите. Според мен трябва да са пълни идиоти да не осъзнават какво могат да предизвикат с тези си карикатури, публикации и т.н. Едва ли има някой дори минимално запознат с религията човек, който да не е наясно, че съществуват болни, фанатизирани мозъци и едни лукави и алчни хора, които използват тези болни мозъци. Едните създават предпоставка за война, а другите се възползват от възможността.
Подкрепям да има свобода на словото, но не подкрепям пълната и безотговорна свободия. За мен свободата на словото значи да изразиш мнението си, но е въпрос на възпитание да го направи така, че да не засегнеш никого със своето мнение
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
ти какво мислиш са правели там преди карикатурите
не са били пандички дето миришат цветенца подготвяли са се да избият доста хора
просто карикатурите са били повод с който да могат да спечелят привърженици
исляма забранява убийството освен ако не си нападнат или не пазиш живота на друг
тук далеч не е така
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Напълно съм съгласна, че карикатурите са само оправдание, но точно заради това оправдание в момента е на косъм да пламне целия свят. Има мюсюлмани, които не са терористи или екстремисти, НО виждайки такава гавра с нещо свято за тях, променят виждането си и дори да не го подкрепят го оправдават. Спомням си колко разярени хора имаше, когато онзи чех изобрази България, като тоалетна чиния или клекало, или там каквото беше. Всички, които тогава го обвиняваха и плюеха по него, сега говорят за свобода на словото. Нали знаеш, когато нещо засяга теб лично, тогава няма как да останеш обективен
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....