.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 233 от общо 233

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Тигър, ако аз последователно и нарочно обиждам майка ти и на тебе по някое време ти кипне и ме удариш, тва Шарли ли е.

Мислиш ли, че свободата на словото трябва все пак да има благоприличие и толерантност към различните.
    казва комплексиран хомофоб
    ако си достатъчно малоумен да се поддадеш на такава провокация и да посегнеш на човешко същество, не си за затвор, а за зоопарк

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    хомофоб
    никога не ми е допадало да бъда нещо, което завършва на "фоб".

Мега фен
    т'ва на митака идеята е мн добра

вместо по затворите, може да ги прибират в зоопаркове - аз лично бих посетил
    даже кинти ще има в цялата работа

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    никога не ми е допадало да бъда нещо, което завършва на "фоб".
    но пък това, че си тежко комплексиран няма как да го отречеш (личи ти твърде много).

Между другото вчера бях в Зоопарка, има достатъчно свободни места.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Не бих оправдала убийството с нищо, е , почти с нищо, но в тоя случай аз страна не бих заела. Едните се гаврят с нещо много, много свято за другите. Според мен трябва да са пълни идиоти да не осъзнават какво могат да предизвикат с тези си карикатури, публикации и т.н. Едва ли има някой дори минимално запознат с религията човек, който да не е наясно, че съществуват болни, фанатизирани мозъци и едни лукави и алчни хора, които използват тези болни мозъци. Едните създават предпоставка за война, а другите се възползват от възможността.
    Подкрепям да има свобода на словото, но не подкрепям пълната и безотговорна свободия. За мен свободата на словото значи да изразиш мнението си, но е въпрос на възпитание да го направи така, че да не засегнеш никого със своето мнение
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Не бих оправдала убийството с нищо, е , почти с нищо, но в тоя случай аз страна не бих заела. Едните се гаврят с нещо много, много свято за другите. Според мен трябва да са пълни идиоти да не осъзнават какво могат да предизвикат с тези си карикатури, публикации и т.н. Едва ли има някой дори минимално запознат с религията човек, който да не е наясно, че съществуват болни, фанатизирани мозъци и едни лукави и алчни хора, които използват тези болни мозъци. Едните създават предпоставка за война, а другите се възползват от възможността.
    Подкрепям да има свобода на словото, но не подкрепям пълната и безотговорна свободия. За мен свободата на словото значи да изразиш мнението си, но е въпрос на възпитание да го направи така, че да не засегнеш никого със своето мнение
    ти какво мислиш са правели там преди карикатурите

не са били пандички дето миришат цветенца подготвяли са се да избият доста хора

просто карикатурите са били повод с който да могат да спечелят привърженици

исляма забранява убийството освен ако не си нападнат или не пазиш живота на друг

тук далеч не е така
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Напълно съм съгласна, че карикатурите са само оправдание, но точно заради това оправдание в момента е на косъм да пламне целия свят. Има мюсюлмани, които не са терористи или екстремисти, НО виждайки такава гавра с нещо свято за тях, променят виждането си и дори да не го подкрепят го оправдават. Спомням си колко разярени хора имаше, когато онзи чех изобрази България, като тоалетна чиния или клекало, или там каквото беше. Всички, които тогава го обвиняваха и плюеха по него, сега говорят за свобода на словото. Нали знаеш, когато нещо засяга теб лично, тогава няма как да останеш обективен
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си