.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 233
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Ми да се върнем в 13-ти, 14-ти век и светата инквизиция?
    В момента мисля е 15-ти век за Ислям-а...
    Най-големите издевателства на Църквата над населението не са ли били горе/долу тогава също?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ако прогресът се изразява в гаври с чуждите ценности, да, по-добре да спре...
    Ако определените ''чужди'' ценности изразяват увличане на млади хора по убийства и рязане на глави, пак ли?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    кви гаври, бе?! говорим за карикатури. карикатури? сериозно ли толкова струват няколко човешки живота? имам колеги мюсюлмани, които не ги ебе особено и не се различават от християните.
    това са болни същества. нямат оправдание.
    смятам менсън за извънредно интересен и красив мъж и някои ми се подиграват за това и го наричат хермафродит, педал и тн. да зема им пръсна мозъците, а?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    не е насочено към теб, само те цитирам, за да го види отново :Д
    Моя грешка ;/

Не отричам, че има много журналисти борещи се със злото, но като цяло, медийте наистина промиват мозъци.

особено бтв

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ако определените ''чужди'' ценности изразяват увличане на млади хора по убийства и рязане на глави, пак ли?
    Кого убиват и чии глави режат? Замисли се хубаво дали бомбите пълни с демокрация, които трепят хиляди и то в собствените им домове нямат нищо общо?

Мега фен
    Ако прогресът се изразява в гаври с чуждите ценности, да, по-добре да спре...
    ти не беше ли от ония, дето наричаха европейците и ЕС 'толерасти' ? И от ония, дето искаха да вкарват циганите по трудовите лагери ?
    Що имам чувството, че само и само да си против ЕС и майка си ще заплюеш

Кого убиват и чии глави режат? Замисли се хубаво дали бомбите пълни с демокрация, които трепят хиляди и то в собствените им домове нямат нищо общо?
    правете разлика между ТЕРОР, и залитане по РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ. БЕ МАМА МУ СТАРА ДА ЕВА

В България, ти би ли позволил да се отворят школи за крайни ислямисти (то вече има, някъде из Родопа планина)
    И ей такива от деца да ги насърчават да колят, да режат глави и да си правяят селфита с тях. Та, тези хора, въобще не ме интересува, че САЩ са ги бонбандирали. Щом те ще колят българи и чужденци по улиците, невнни граждани (изключвам карикатуристите), ами всякви журналисти и полицаи и квото и да е.... ВСИЧКИТ ще ги осъдя на смърт

Мега фен
    имам колеги мюсюлмани,
    повечето мюсюлмани в Б-я са турци

For nearly five hundred years, these rules and theories of an Arab Shaikh and the interpretations of generations of lazy and good-for-nothing priests have decided the civil and criminal law of Turkey. They have decided the form of the Constitution, the details of the lives of each Turk, his food, his hours of rising and sleeping the shape of his clothes, the routine of the midwife who produced his children, what he learned in his schools, his customs, his thoughts-even his most intimate habits. Islam – this theology of an immoral Arab – is a dead thing. Possibly it might have suited tribes in the desert. It is no good for modern, progressive state. God’s revelation! There is no God! These are only the chains by which the priests and bad rulers bound the people down. A ruler who needs religion is a weakling. No weaklings should rule
    това са думи на ататюрк

anonymous895156
    Guest
    Кого убиват и чии глави режат?
    https://www.youtube.com/watch?v=JGrZ3GJkK9Q

Замисли се хубаво дали бомбите пълни с демокрация, които трепят хиляди и то в собствените им домове нямат нищо общо?
    към враговете на демокрацията има само един подход
    не знам кога стана модерно да оневиняваш безмозъчни чалми като талибаните и ГОРКИТЕ ИМ РОДНИНИ, ти наясно ли си въобще с това в какво са превърнали Афганистан?

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    би го направил единствено, ако има шанса да сипва на lgbtq общността

Аз съм в университет с половин милион турци, всички са по-разхайтени и от българите.

не знам кога стана модерно да оневиняваш безмозъчни чалми като талибаните и ГОРКИТЕ ИМ РОДНИНИ, ти наясно ли си въобще с това в какво са превърнали Афганистан?

За това са виновни твоите любими американци и французи. Управниците им разбира се.

ЗА тва, излизаме от НАТО и редом с шибаните резаци, ще бием и тех.

Мега фен
    иначе ислямът е болест, която е крайно време да се ликвидира http://www.debbieschlussel.com/41425...us-under-bush/
    що бе аз познавам свестни хора мюсюлмани (един от най-добрите ми приятели в средното беше такъв), току що обиди 1,5 милиарда мирни мюсюлмани, сигурен ли си, че болестта не е в теб.

Ауриса мълчи, що не му кажеш сега на митко как не си одобрявал оня теория за У, че бил виновен за Х, че бил дебил и убивал.

ти не беше ли от ония, дето наричаха европейците и ЕС 'толерасти' ? И от ония, дето искаха да вкарват циганите по трудовите лагери ?
    Да, наричам ги лицемери и хора, които се опитват да пробутат фалшива толерантност... Лесно е да кажеш на страна като България да си интегрира циганите, след като в твоята страна до преди 50 години са ги гонили и избивали... Нали се сещаш, че по малко по-друг начин гледат онея цигани на властта от нашите?
    Не съм казал, че съм за това да се толерират всякакви опити за налагане на чужди ценности върху националните такива! Едно е да приемеш чуждата вяра, друго е да покажеш уважение. Никога не съм бил против съществуването на циганите или турците в България. Против съм да им се дават привилегии и да бъдат безнаказани, както и да налагат своите обичаи над българското население.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    За това са виновни твоите любими американци и французи. Управниците им разбира се.

ЗА тва, излизаме от НАТО и редом с шибаните резаци, ще бием и тех.
    хитро

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    що бе аз познавам свестни хора мюсюлмани, току що обиди 1,5 милиарда мюсюлмани, сигрн ли с иче болеста не ев теб.

Ауриса мълчи, що не му кажеш сега на митко кака не си одобрявал оня теория за У, че бил виновен за Х че бил дебил и убивал.
    прочети нещо съществено от корана, запознай се с шериата и шестте стълба на исляма, прослушай някоя имамска реч и тогава се върни
    всеки последовател на горните е потенциален терорист
    ислямът е създаден с една цел - световно господство
    това не е религия, а начин на живот, който засяга не само теб, но и останалите

Мега фен
    кво да му кажа, аз съм съгласен с него
    както казах, ако бях политик нямаше да го обявявам публично, но съвсем методично щях да им изтрия религията от обществото си с образование.

Мега фен
    хитро

прочети нещо съществено от корана, запознай се с шериата и шестте стълба на исляма, прослушай някоя имамска реч и тогава се върни
    ми аз познавам и талмуда брато, ама ако кажа нещо за това сигурно ще ме обвиниш в антисемитизъм.
    Ама виж митко може да си говори и го защитаваш.

ае, говорете си няма да ви развалям разговора. Просто ми е гадно да ви гледам двойните стандарти.

Ще пропусна въпросът дали си дебил, щото отговорът е очевиден...
    Въпросът "Кого убиват?" не беше риторичен. Наистина имах предвид да се замислиш и да ми отговориш кого и защо убиват!
    Явно така мислят и ислямистите за враговете на Исляма и заради това е цялата помия... Защо хората да не са свободни да правят каквото си искат на тяхната собствена земя? Кой си ти или оня негър, дето разпраща самолетите, та да налагате каквото и да било на някого другиго?
    И то цялата работа е заради природните ресурси... На щатите и Европа им е през кура за демокрацията... Те искат петрол, злато и диаманти/последните две се отнасят за Африка/.

ислямът е създаден с една цел - световно господство
    това не е религия, а начин на живот, който засяга не само теб, но и останалите
    Християнството е същата работа... Многократно е използвано за оправдание за плячкосване и завземане на чужди земи, както и за избиването на милиони хора...

Мега фен
    Какви ресурси са взели САЩ и западна европа от маймунските държави. Помисли си преди да ми отговориш с нефт

Защо хората да не са свободни да правят каквото си искат на тяхната собствена земя?
    Наеш ли - мисля си, че на хората им е дошло до гуша вече и може и да стане твоето. Наистина - защо им е да се застъпват за правото на достоен живот на над 1млрд. жени в централна азия и африка.
    Крайно време е да ги заебем да си гният в лайната.

Или друго имаше предвид ?

едит; то пък кочината се водила югозападна азия в по-голямата си част, не централна. тая география, скарани сме си открай време
    Последно редактирано от Auriss : 01-09-2015 на 15:47

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    САЩ източиха бая петрол от Ирак, да не говорим, че точно американски строителни фирми възстановиха полуразрушената им държава. В Афганистан циркът е друг, там опиумът играе основна роля (което не прави талибаните по-малко долни боклуци).
    Welcome to the Jungle...

Какви ресурси са взели САЩ и западна европа от маймунските държави. Помисли си преди да ми отговориш с нефт
    ЮАР да ти говори нещо? А Нова Зеландия? За тези се сещам в момента...
    Нефтът е очевиден...

Мега фен
    Християнството е същата работа... Многократно е използвано за оправдание за плячкосване и завземане на чужди земи, както и за избиването на милиони хора...
    аха, така ли, ае сега се запознай с живота на Иисус дето е имал само една риза на себе си и с живота на учениците му бедни рибари.

И само не ми говори за кръстоносни походи, богатството на Ватикана и други подобни, защото ние се казваме християни, а не рицари-кръстоносци и всякакви други опити за господство и човешки своеволия прикрити зад маската на християнството..
    Последно редактирано от defender : 01-09-2015 на 15:49

Ще пропусна въпросът дали си дебил, щото отговорът е очевиден...
    Въпросът "Кого убиват?" не беше риторичен. Наистина имах предвид да се замислиш и да ми отговориш кого и защо убиват!
    Явно така мислят и ислямистите за враговете на Исляма и заради това е цялата помия... Защо хората да не са свободни да правят каквото си искат на тяхната собствена земя? Кой си ти или оня негър, дето разпраща самолетите, та да налагате каквото и да било на някого другиго?
    И то цялата работа е заради природните ресурси... На щатите и Европа им е през кура за демокрацията... Те искат петрол, злато и диаманти/последните две се отнасят за Африка/.
    Виж сега. Петрола е едно. Заради него ( а и за да дестабилизират икономиката на цяла Европа и Русия) свалиха с бомби комунистическите режими. В ирак например беше забранен радикалния ислям. И ето дийде ИД. Не може да съществува такава държава. Ако се сдобият с модерна военна техника, кво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си