- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Аз па съм на страната на терористите!
кви гаври, бе?! говорим за карикатури. карикатури? сериозно ли толкова струват няколко човешки живота? имам колеги мюсюлмани, които не ги ебе особено и не се различават от християните.
това са болни същества. нямат оправдание.
смятам менсън за извънредно интересен и красив мъж и някои ми се подиграват за това и го наричат хермафродит, педал и тн. да зема им пръсна мозъците, а?
Не отричам, че има много журналисти борещи се със злото, но като цяло, медийте наистина промиват мозъци.
особено бтв
правете разлика между ТЕРОР, и залитане по РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ. БЕ МАМА МУ СТАРА ДА ЕВА
В България, ти би ли позволил да се отворят школи за крайни ислямисти (то вече има, някъде из Родопа планина)
И ей такива от деца да ги насърчават да колят, да режат глави и да си правяят селфита с тях. Та, тези хора, въобще не ме интересува, че САЩ са ги бонбандирали. Щом те ще колят българи и чужденци по улиците, невнни граждани (изключвам карикатуристите), ами всякви журналисти и полицаи и квото и да е.... ВСИЧКИТ ще ги осъдя на смърт
повечето мюсюлмани в Б-я са турциимам колеги мюсюлмани,
това са думи на ататюркFor nearly five hundred years, these rules and theories of an Arab Shaikh and the interpretations of generations of lazy and good-for-nothing priests have decided the civil and criminal law of Turkey. They have decided the form of the Constitution, the details of the lives of each Turk, his food, his hours of rising and sleeping the shape of his clothes, the routine of the midwife who produced his children, what he learned in his schools, his customs, his thoughts-even his most intimate habits. Islam – this theology of an immoral Arab – is a dead thing. Possibly it might have suited tribes in the desert. It is no good for modern, progressive state. God’s revelation! There is no God! These are only the chains by which the priests and bad rulers bound the people down. A ruler who needs religion is a weakling. No weaklings should rule
https://www.youtube.com/watch?v=JGrZ3GJkK9Q
към враговете на демокрацията има само един подход
не знам кога стана модерно да оневиняваш безмозъчни чалми като талибаните и ГОРКИТЕ ИМ РОДНИНИ, ти наясно ли си въобще с това в какво са превърнали Афганистан?
би го направил единствено, ако има шанса да сипва на lgbtq общността
Аз съм в университет с половин милион турци, всички са по-разхайтени и от българите.
що бе аз познавам свестни хора мюсюлмани (един от най-добрите ми приятели в средното беше такъв), току що обиди 1,5 милиарда мирни мюсюлмани, сигурен ли си, че болестта не е в теб.
Ауриса мълчи, що не му кажеш сега на митко как не си одобрявал оня теория за У, че бил виновен за Х, че бил дебил и убивал.
Да, наричам ги лицемери и хора, които се опитват да пробутат фалшива толерантност... Лесно е да кажеш на страна като България да си интегрира циганите, след като в твоята страна до преди 50 години са ги гонили и избивали... Нали се сещаш, че по малко по-друг начин гледат онея цигани на властта от нашите?
Не съм казал, че съм за това да се толерират всякакви опити за налагане на чужди ценности върху националните такива! Едно е да приемеш чуждата вяра, друго е да покажеш уважение. Никога не съм бил против съществуването на циганите или турците в България. Против съм да им се дават привилегии и да бъдат безнаказани, както и да налагат своите обичаи над българското население.
хитро
прочети нещо съществено от корана, запознай се с шериата и шестте стълба на исляма, прослушай някоя имамска реч и тогава се върни
всеки последовател на горните е потенциален терорист
ислямът е създаден с една цел - световно господство
това не е религия, а начин на живот, който засяга не само теб, но и останалите
кво да му кажа, аз съм съгласен с него
както казах, ако бях политик нямаше да го обявявам публично, но съвсем методично щях да им изтрия религията от обществото си с образование.
Ще пропусна въпросът дали си дебил, щото отговорът е очевиден...
Въпросът "Кого убиват?" не беше риторичен. Наистина имах предвид да се замислиш и да ми отговориш кого и защо убиват!
Явно така мислят и ислямистите за враговете на Исляма и заради това е цялата помия... Защо хората да не са свободни да правят каквото си искат на тяхната собствена земя? Кой си ти или оня негър, дето разпраща самолетите, та да налагате каквото и да било на някого другиго?
И то цялата работа е заради природните ресурси... На щатите и Европа им е през кура за демокрацията... Те искат петрол, злато и диаманти/последните две се отнасят за Африка/.
Какви ресурси са взели САЩ и западна европа от маймунските държави. Помисли си преди да ми отговориш с нефт
Наеш ли - мисля си, че на хората им е дошло до гуша вече и може и да стане твоето. Наистина - защо им е да се застъпват за правото на достоен живот на над 1млрд. жени в централна азия и африка.Защо хората да не са свободни да правят каквото си искат на тяхната собствена земя?
Крайно време е да ги заебем да си гният в лайната.
Или друго имаше предвид ?
едит; то пък кочината се водила югозападна азия в по-голямата си част, не централна. тая география, скарани сме си открай време
Последно редактирано от Auriss : 01-09-2015 на 15:47
САЩ източиха бая петрол от Ирак, да не говорим, че точно американски строителни фирми възстановиха полуразрушената им държава. В Афганистан циркът е друг, там опиумът играе основна роля (което не прави талибаните по-малко долни боклуци).
Welcome to the Jungle...
аха, така ли, ае сега се запознай с живота на Иисус дето е имал само една риза на себе си и с живота на учениците му бедни рибари.
И само не ми говори за кръстоносни походи, богатството на Ватикана и други подобни, защото ние се казваме християни, а не рицари-кръстоносци и всякакви други опити за господство и човешки своеволия прикрити зад маската на християнството..
Последно редактирано от defender : 01-09-2015 на 15:49
Виж сега. Петрола е едно. Заради него ( а и за да дестабилизират икономиката на цяла Европа и Русия) свалиха с бомби комунистическите режими. В ирак например беше забранен радикалния ислям. И ето дийде ИД. Не може да съществува такава държава. Ако се сдобият с модерна военна техника, кво?