- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Аз па съм на страната на терористите!
За всичко си има естествени процеси, които се се случват, но бавно... Както ти казах, в момента за мюсюлманите е около 15-ти век... Замисли се какво е било християнството 15-ти век!
Предполагам наличието на ресурсът, който движи целият свят е просто съвпадение и няма нищо общо с чистите намерения на САЩ...
никоя религия няма място в 21 век, това е повече от ясно
с религиозните хора трябва да се процедира като с децата, те по принцип си играят с играчки - слагаш ги под строг контрол, за да не наранят себе си или друг с тях, и не им ги взимаш директно, но постепенно започваш да им даваш да четат книги
ако станат на 20 и още изпитват потребност да си играят с йо-йо... е, и те са хора
кого убиват? не-сунити
защо? защото багдади е жаден за власт и им е промил мозъците (ако имат такива) и понеже в корана е записано, че терористите ще бъдат възнаградени от Аллах, като ги изпрати директно в рая и им даде 72 девици
никой не е свободен да прави каквото си иска където и да било
има стотици международни конвенции, които защитават правата на всички ни
и те трябва да се наложат и спазват повсеместно от всички. който застане на пътя им, просто ще бъде прегазен
неблагодарник
Кога? Смисъл, пак не е релевантно към текущия спор.
Никакво разбиране обаче за тях, били в 15-ти век, дръжки. Арабите са хора, които са носили факела на човешкото знание, когато папата е горял книги, те са строили библиотеки.
И това че, някакви си маймуни искат да живеят както са живеели преди 1300 години не ги оправдава.
Не знам, ама мисля, че изказванията ти са супер расистки - в тях има всички симптоми, език на омразата, подигравка.
А какво ще кажеш за мъжката медицинска сестра убил над 30 пациенти, ей така от скука - сега да обвиним всички лекари ли.
Ама само религията ти е на устата. Всички говорят само за Шарли.
http://www.dnes.bg/world/2015/01/09/...bolnica.250685
Последно редактирано от defender : 01-09-2015 на 16:11
дифендъра е чел шопенхауер обаче http://www.mnei.nl/schopenhauer/38-stratagems.htm
те не са суверенна държава, за да имат такива, освен това в случаите, за които говориш, военната намеса е била напълно оправдана крайна мярка
не виждам кой разумен човек ще има против това друг да се меси във вътрешните работи на държавата му и да налива акъл на малоумните властимащи, ако това забързва прогреса
и казваш, че аз съм дебил?
Последно редактирано от dimitar., : 01-09-2015 на 16:17
Мите, и по-горе ти казах... Едни вярват в тези ти там измислени конвенции, чалмите вярват в Аллах, Християните - в Христос... Нормалните представители на всички тези вярващи са умерени и нямат желание да налагат, каквото и да било на останалите, камоли по насилствен начин... Единствено дори нормалните вярващи в тези конвенции смятат за редно да се налагат над останалите с всички възможни средства.
http://en.wikipedia.org/wiki/Srebrenica_massacreThere was a woman with a small baby a few months old. A Chetnik told the mother that the child must stop crying. When the child did not stop crying, he snatched the child away and cut its throat. Then he laughed. There was a Dutch soldier there who was watching. He did not react at all.
I saw yet more frightful things. For example, there was a girl, she must have been about nine years old. At a certain moment some Chetniks recommended to her brother that he rape the girl. He did not do it and I also think that he could not have done it for he was still just a child. Then they murdered that young boy. I have personally seen all that. I really want to emphasize that all this happened in the immediate vicinity of the base. In the same way I also saw other people who were murdered. Some of them had their throats cut. Others were
как не ги е срам да се налагат, нали ;д
без въпросните ненормални конвенции щяхме да живеем в средновековието
виждаш какво е положението там, където те не са наложени
ако не се отстояват с всички средства, потисничеството ще вземе превес над нормалния живот и скоро ще се питаш защо знамето на ислямска държава се вее над българия
всеки човек има право да живее достойно и е дълг на просветените да отварят очите на тези, които са израснали между бойно стрелбище и джамия, както и да помагат на онези, които страдат от тяхната глупост
тва е
Последно редактирано от dimitar., : 01-09-2015 на 16:23
тоя шопенхауер ме е копирал да го ева, хихи
сигурно е заради разговорите ми с доктора, той му беше фен и съм прихванал нещо.
Изключително оправдана е била войната в Ирак :Д :Д :Д :Д :Д
Аз се хващам на бас, че заради голбалните им представи на димитари ауриса, ако НАТО обвини България за нарушаване на човешките права и ни нападнат,те ще подкрепят американските им сенатори.
А ако Турция ни нападне, Аетернал ще защити Турция, защото е членка на НАТО. :Д
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 01-09-2015 на 16:26
Шшш ало авторката, ти добре ли си?
ето аргументация
гъбаркали са те в училище. Като ти чукнаха дипломата по тиквата, ти дойде самочувствие >> чувстваш се над нещата и после всеки да си носел последствията.
Хумор се лекува с хумор, в никакъв случай със сърдене на роднина, убийство, както и това не се счита за хумор. Възпитанието ти е под нулата, ходи си изпляскай рязко главата в някой полумесец, за да получиш истинско просветление какво е свобода на действието и какво е аморално поведение, извън религиозните граници.