Първоначално написано от papugai Хасан, теб те е срам да си признаеш, че си турчин, а си тръгнал да ми говориш за цици. butthurt much? Трябваше да напиша, 'не си виждал дори цица'
Първоначално написано от Aeternal butthurt much? Трябваше да напиша, 'не си виждал дори цица' На мен циците са ми интересни, теб повече пишките те влечат.
Първоначално написано от papugai На мен циците са ми интересни, теб повече пишките те влечат. Интересни са ти щото не си виждал.
Първоначално написано от Aeternal Интересни са ти щото не си виждал. Обратното е, много съм виждал и за това са ми интересни, същото е и при теб с пишките.
Първоначално написано от papugai Обратното е, много съм виждал и за това са ми интересни, същото е и при теб с пишките. На снимки и видео. Ако не беше толкова явен можеше да ти повярваме.
Първоначално написано от Aeternal На снимки и видео. Ако не беше толкова явен можеше да ти повярваме. Теб човек лесно може да те накара да повярваш в нещо. Баба ти и дядо ти са успяли да те превърнат в пълен идиот вярващ на всяка прочетена глупост, нямам за цел да си ми фен.
Правила