.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Грижа за устните всеки сезон

Здравейте, имам нужда от изпитани съвети как да се грижа за устните за да не се напукват устните до кръв.
    Всеки сезон имам проблеми, но зимата не се издържа. Като отида на ски положението става трагично.
    Като съм така не мога да се целувам, което е изнервящо и за мен и за приятеля ми.

Като ти се изсушават е добре да не ги облизваш, защото става по-зле. Пробвай с по-влажни балсами, които по-дълго да се задържат на устните.
    Nothing Last Forever

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Аз съм доволна от балсамчето на Хималая, но пък изобщо не харесвам тези на Нивеа - имам чувството, че ми изсушават още повече. Пробвай различни, може и кокосово масло вечер като си вкъщи, на мен ми се отразява много добре.

Хималая са готини, този с какавото масло е по-подходящ за лятото. Иначе в момента съм с един тъмно син на Нивеа, хидратиращ. Доволна съм и от Леокрема. Просто не си ближи устните и постоянно си слагай балсам. Носи си един в джоба, друг в чантата, например, за да не оставаш никога без. За мен е кошмар, ако си забравя балсама за устни някъде, полудявам, защото много ми се пукат.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

От масовите и аз съм използвала на леокрема, но сега съм с друг балсам, от който съм по-доволна.
    Nothing Last Forever

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Отиди в някоя аптека и попитай там за балсам. Ще дадеш малко повече пари, но за зимата си струва.

Моят е от аптека на нивеа, но имам и друг проблем, че ми излизат херпеси и не трябва да е прекалено мазен.
    Значи да питам за хималая и леокрема. Даниела ти от кой си доволна.

Повече от фен
    Аз използвам EOS Strawberry Sorbet

Цитирай Първоначално написано от Momiceto90 Виж мнението
    Моят е от аптека на нивеа, но имам и друг проблем, че ми излизат херпеси и не трябва да е прекалено мазен.
    Значи да питам за хималая и леокрема. Даниела ти от кой си доволна.
    Сега ползвам Flexitol балсам, изобщо не е мазен, но овлажнява много добре и в същото време се задържа дълго. Пробвай го, не мисля, че ще имаш проблеми с него.
    Nothing Last Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си