.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Unhappy Лечение на мастни жлези

Здравейте, аз съм на 18 и от около година по кожата на пениса имам някакви бели пъпки. Ходих на лекар, а той ми каза че са мастни жлези и било съвсем нормално. Проблемът всъщност не са дотолкова те, колкото страничния им ефект. От както се появиха преди година свършвам доста по-бързо. Имам чувството че те постоянно стимулират члена ми и това ми пречи. Аз дори и на друг лекар да отида той пак ще каже същото, и затова питам някой от вас за помощ. Ако някой знае някакъв мехлем или нещо, което би помогнало ще съм му много благодарен .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не си втълпявай глупости.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Iordandelchev
    Guest
    И аз имам същият проблем като твоят ... не се притеснявай за това с свършването ... пълни глупости са ... а между другото и аз си търся някво мехлемче защото вземат да стават все повече и повече и нз кво да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си