Цитирай Първоначално написано от Nadelina Виж мнението
Интересна статистика.
Много често хората знаят неща, но никога не са се замисляли върху тях. Форума е един подстрекател на това да опознаеш себе си по-добре, да извадиш наяве качества, чувства и мисли и да им се отдадеш. Темата, която си ми показал е именно от такъв тип, носеща със себе си емоция, която не може да бъде сбъркана, нито може да бъде заменена. Почти всички влизащи във форума са тийнейджъри - може би следващата крачка за всеки от тях е била именно там.

Това е само предположение. Аз съм била на 18-19 год., когато съм спряла да влизам. Календарните години не са за подценяване също.

Ти имаш ли свое виждане по въпроса?
Много лесно нещо те попитах, достатъчно беше да разгледаш твоя случай, защото всички останали са същата работа.
Причина и следствие - коментарите са причината, а напускането на сайта е в следствие от тях.

Аз виждане нямам, достатъчно е 9 човека да направят едно и също нещо, за да схванеш, че причината е една и съща за всички.
Срамуваш ли се от коментара ти там, защо, не е нещо, което не се прави, като оставим настрана това, че си първото момиче, което виждам да казва, че и сутрин като се събуди го прави.