- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли вероятност да съм бременна
Здравейте, преди повече от седмица правихме секс с приятеля ми,но този път не ползвахме презерватив. Тогава не се притеснявах, защото след няколко дни си говорихме и той каза че не е свършвал. Напоследах започнах да се притеснявам защото някъде прочетох симптоми при бременност и имам 3 от 10те които бяха написани там. До цикала ми има около седмица ,а не искам все още да говоря с майка ми за това . Доста съм притеснена и незнам какво да правя.
Беше ли в овулация? Кога започна последната меструация? Колко ти е дълъг цикъла?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Какви симптоми имаш, сигурна ли си, че не е пмс
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не се филмирай, колкото повече се притесняваш, толкова по-зле ще се чувстваш, даже ще ти закъснее.
Нищо ти няма, не се притеснявай....
Така, доколкото разбирам шанса да си била в овулационен период не е никак малък. Около 2 седмици преди да трябва да ти дойде... Но едва ли е станало нещо, само че занапред си следи овулацията и избягвайте да правите секс без предпазни средства по него време.
Ами често главоболие гадене и понякога ми се вие свят![]()
Направи си тест за да ти е по-спокойно ние няма как да ти кажем