.
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    npp, цитираш писания от някаква хартийка,написани от човешка ръка, от хора, които в предходните си постове наричаш едва ли не шарлатани.... То бива, бива, ама чак пък толкова.... Хубаво е да си вярваш, ама защо се опитваш да наложиш това на останалите не схващам, айде като се събуди Бог да вземе да спаси хората, че гледай какво става по света... Аз м/у другото в цялата история не съм останала с убеждението, че е имало момент тоя Бог да е буден и всички по света да са били щастливи... Явно след сътворението е решил да си почине неделята, та така чак до днес.... Голямо спане братче....
    ти ще решиш ли да си починеш ако знаеш, че децата ти са в опасност?!, ето защо не пише да е решил, но пише, че просто е станало, то и по-горе е обяснено, ама няма кой да прочете, или някои предпочитат да (си) дрънкат шикалки, каква Му е вината, че се е оказал в такова положение по неволя?!, затова има и вяра, чрез която да бъде (съ)буден

"Събуди се, северни ветре(т.е. Боже), и дойди южни(т.е. и ако трябва ела и от "юг"), Повей в градината ми(т.е. в душата ми), за да потекат ароматите й(т.е. за да се изпълни с Твоята благодат). Нека дойде възлюбеният ми в градината си И яде изрядните си плодове(т.е. нека истинският Бог дойде в моя храм за да върши делата Си в него)." Песен на песните 4: 16
    Последно редактирано от npp : 03-11-2015 на 12:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си